Březen 24, 200916 r Spíš piju slivovici bo sem moravák, ale pivo a víno taky. Neofrňuju nad nicím, takže piju všechno. :palec2:
Březen 24, 200916 r Dobrej večír ve spolek Doufám že je tu dnes klídek a né to co včera brej večír celkem je tady klidno, až na občasné záchvěvy
Březen 24, 200916 r Spíš piju slivovici bo sem moravák, ale pivo a víno taky. Neofrňuju nad nicím, takže piju všechno. :palec2: krom děravých necek
Březen 24, 200916 r Dobrej večír ve spolek Doufám že je tu dnes klídek a né to co včera čau Laďo. V pohodě a sorry za včerejšek. kol119
Březen 24, 200916 r Dnes je tu podezřelej klídeček... Za včera se stydím ale musel jsem to ventilovat. kol119
Březen 24, 200916 r Za včera se stydím ale musel jsem to ventilovat. kol119 aspoň se ti ulevilo a myslím, že klukům to nevadí, jsou tu dost chápavý lidi
Březen 24, 200916 r Autor Hrábě: zdravím Vás pane řidiči! Už se to blíží - zítra odpolední Se nemůžu dočkat
Březen 24, 200916 r Kdyby včera Davon nešel do hospody tak bych na to zapoměl. No prostě jsem od něj něco potřeboval a on se na mě vyprd. Tak jsem napsal Ovimu aby to zmáknul. No a pak přišel a bylo to.
Březen 24, 200916 r Rosto: neptal se mi na tu navigaci vid? Na navigaci jsem se samo ptal.ale žádný zájem. teda zatím. Tak uvidím dále jo ???
Březen 24, 200916 r Vydrž ještě pár dní a uvidíme. Vzal bych ji ale mám rok starou. Upraveno Březen 24, 200916 r od Rosťa19
Březen 24, 200916 r To je jasny! To nejde.Takhle to prostě dopadá když někdo něco objedná a nedá zálohu
Březen 24, 200916 r Autor ... Pokud jde o odpo tady tak to nevadí Něco málo jsem vydedukoval v tom zmatku co jsem nestíhal ani číst natož tak odpovídat ale nějaký napomenutí tady je v poho. Sice se říkalo že hospoda bude nechaná na pokoju ale loni bylo cca 1.300 stránek za celej rok a podívej se kolik je jich teď a to ještě není duben tak je jasný že je to moc vidět !!! Taky se hlídám, dělám to co teď nebo to potom ještě mažu a upravuju aby to bylo tak jak by mělo ale pokaždý to stejně nejde tak co Když nejde vo život tak to jde, né
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.