Březen 24, 200916 r Autor Pane řidiči: zitra jestli Tě někde potkám tak Ti nedám přednost...a víš proč? Protože nejedeš do Brna, že
Březen 24, 200916 r Pokud jde o odpo tady tak to nevadí Něco málo jsem vydedukoval v tom zmatku co jsem nestíhal ani číst natož tak odpovídat ale nějaký napomenutí tady je v poho. Sice se říkalo že hospoda bude nechaná na pokoju ale loni bylo cca 1.300 stránek za celej rok a podívej se kolik je jich teď a to ještě není duben tak je jasný že je to moc vidět !!! Taky se hlídám, dělám to co teď nebo to potom ještě mažu a upravuju aby to bylo tak jak by mělo ale pokaždý to stejně nejde tak co Když nejde vo život tak to jde, né Díky kemo.
Březen 24, 200916 r Autor Dnes je tu podezřelej klídeček... Bodejť když je nás tu teď o víc než polovinu míň !!!
Březen 24, 200916 r To bys mu přece Romane neudělal co ??? Nedat mu přednost. To už se naučili i pražáci.
Březen 24, 200916 r Autor Hrábě: a už víš proč Ti nedám přednost když budeš vyjiždět ze zastávky? Ještě nevíš co mám a kam budu jezdit
Březen 24, 200916 r Autor kluci mějte se tady dobře a zítra zase čau a řidičům kilometry bez nehody Dík a dobrou
Březen 24, 200916 r Autor Jezdíš dálky Laďo nebo město ??? Jak nevidím Petrov tak jsem nervózní a u cedule konec Brna volám dispečink Už né, jenom 14.rok po městě nebo kousek za a stačí.
Březen 24, 200916 r Autor Ale dám vědět jak bude nějaká akce a třeba budeš mět zrovna cestu !!! Upraveno Březen 24, 200916 r od Hrábě Fernétti
Březen 24, 200916 r Rosto: ano ano:http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1044471 Jo už jsem to rozeslal 20 ti liem na maily. Tak uvidíme.
Březen 24, 200916 r Jak nevidím Petrov tak jsem nervózní a u cedule konec Brna volám dispečink Už né, jenom 14.rok po městě nebo kousek za a stačí. Tak to je dobrý. Aspoň si doma ne?
Březen 24, 200916 r Autor Jako že mě svezeš MHD zadarmo??? Já bych se náhodou na Moravu odstěhoval hned. Zadarmo můžeš jezdit furt až do tý doby než Tě zkasíruje revizor Jj. To už jsi tu jednou psal Kór Ty co máš plnou "a jenom" lednici na víno - bodejť bys nechtěl rači pořádně plnej sklep, že
Březen 24, 200916 r Hele Laďo ona ta lednice na víno není zas tak plná co Romane ??? Upraveno Březen 24, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.