Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Pane řidiči: zitra jestli Tě někde potkám tak Ti nedám přednost...a víš proč? Protože nejedeš do Brna, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Pokud jde o odpo tady tak to nevadí Něco málo jsem vydedukoval v tom zmatku co jsem nestíhal ani číst natož tak odpovídat ale nějaký napomenutí tady je v poho. Sice se říkalo že hospoda bude nechaná na pokoju ale loni bylo cca 1.300 stránek za celej rok a podívej se kolik je jich teď a to ještě není duben tak je jasný že je to moc vidět !!! Taky se hlídám, dělám to co teď nebo to potom ještě mažu a upravuju aby to bylo tak jak by mělo ale pokaždý to stejně nejde tak co Když nejde vo život tak to jde, né Díky kemo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dnes je tu podezřelej klídeček... Bodejť když je nás tu teď o víc než polovinu míň !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hrábě: a už víš proč Ti nedám přednost když budeš vyjiždět ze zastávky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 To bys mu přece Romane neudělal co ??? Nedat mu přednost. To už se naučili i pražáci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No uvidíme...ještě si to promyslím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 kluci mějte se tady dobře a zítra zase čau a řidičům kilometry bez nehody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Standis: dobrou s kobrou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Taky Stando Čau . Dobrou. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hrábě: a už víš proč Ti nedám přednost když budeš vyjiždět ze zastávky? Ještě nevíš co mám a kam budu jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romane máš tady v bazaru tu navigaci nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 kluci mějte se tady dobře a zítra zase čau a řidičům kilometry bez nehody Dík a dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ještě nevíš co mám a kam budu jezdit Jezdíš dálky Laďo nebo město ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Romane máš tady v bazaru tu navigaci nebo ne. Jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 HF: vím...pojedeš na Bosonohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jezdíš dálky Laďo nebo město ??? Jak nevidím Petrov tak jsem nervózní a u cedule konec Brna volám dispečink Už né, jenom 14.rok po městě nebo kousek za a stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosto: ano ano: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1044471 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 HF: vím...pojedeš na Bosonohy Netrefil, netrefil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak porad ne!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Ale dám vědět jak bude nějaká akce a třeba budeš mět zrovna cestu !!! Editováno: 24. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jako že mě svezeš MHD zadarmo??? Já bych se náhodou na Moravu odstěhoval hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Rosto: ano ano:http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...p;#entry1044471 Jo už jsem to rozeslal 20 ti liem na maily. Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jak nevidím Petrov tak jsem nervózní a u cedule konec Brna volám dispečink Už né, jenom 14.rok po městě nebo kousek za a stačí. Tak to je dobrý. Aspoň si doma ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jako že mě svezeš MHD zadarmo??? Já bych se náhodou na Moravu odstěhoval hned. Zadarmo můžeš jezdit furt až do tý doby než Tě zkasíruje revizor Jj. To už jsi tu jednou psal Kór Ty co máš plnou "a jenom" lednici na víno - bodejť bys nechtěl rači pořádně plnej sklep, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Hele Laďo ona ta lednice na víno není zas tak plná co Romane ??? Editováno: 24. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.