Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak to je dobrý. Aspoň si doma ne? Ono každý má svoje. Jak na love tak na to být doma ale časově bych řekl že je to lepší. Ikdyž teď zrovna doma moc být nemusím ale to je zase jiná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Hele Laďo ona ta lednice na víno není zas tak plná co Romane ??? To se ani nedivím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Kluci...já vím že všude je chleba o dvou kurkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Románek z ní porád nasává viď. Vínečko mizí a mizí a až přijedeme na návštěvu nebude nic... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ale já ji průběžně doplnuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Bodejť by né !!! Ten pohled přes prosklenou a poloprázdnou ledničku - no nic, moc Editováno: 24. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 No to je taly v pořádku... Je třeba mít zásoby ne ?? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Ale víte jak...časy jsou zly a muže být hůř...já mám takhle 30 flašek naráz...denně si mužu jednu otevřit...a přežuju měsic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak tomu nevěřím že by Ti stačila jenom jedna denně !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já jsem skromnej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Jedna denně ??? :smich: Nevěřím. Min 2 ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Já jsem skromnej!!! Jj. Malý autíčko, malej domeček, malá plachetnička, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak kde stééé všichni ??? To je nuda. Asi pudu spát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A malá manželka...malý péro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak dobrou chlapi. Zítra zdarec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Dobrou noc Rostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A ten.... tam byl.... řekněte RUM máte na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 (editace) Tak dobrou chlapi. Zítra zdarec. Dobrou Rosťo Editováno: 24. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Bobik: nechápu souvislosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 jak dobrou, tu budu sám ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 A ten.... tam byl.... řekněte RUM máte na to RUM nemuším Kde ste zase byli na kolaudaci nebo kontrole !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Tak kup OII a pojd do hospůdky k nám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 no konečně nějaký lidi..... byli jsme....dělali jsme.... už nás tam znají..... musíme jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Už zase - to tam jak jste hráli ten kulečník !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 ne ping-pong s ovidiusem a místo míčku byl rum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.