Leden 13, 200916 r Autor taky bych si dal jeden den spanku treba "jen" do 9:00 je to by bylo... kam se chystas? sport? lyze-brusle-squash? Ne, ne, to bude mnohem příjemnější. Jestli zrovna dneska bude nějakej sport to nevím, ale odjíždím za bejvalou spolužačkou
Leden 13, 200916 r čau prdi a prdky už po obědě (grahamový rohlík a malinový jogurt ) a ráno jsem musel po svejch, krám zelenej je fakt krumpl, nenastartoval na 99,9 % baterka
Leden 13, 200916 r čau prdi a prdky už po obědě (grahamový rohlík a malinový jogurt ) a ráno jsem musel po svejch, krám zelenej je fakt krumpl, nenastartoval na 99,9 % baterka A to jsem chtěl tohle auto s převisama taky......fuj,ještě že jsem ho nevzal
Leden 13, 200916 r tak jen co odejdu tak se to tu sejde.... jak naschval.... ale ja jsem alespon po dobrem jidle
Leden 13, 200916 r pro OVIDIUS: dikas promrknu to jak se ta mrizka zadelava? jde vymenit aniz bys neco sundaval?
Leden 13, 200916 r Ani se neptej...bys vydělával jenom na benzin... no jo.Jenze byla ba treba za cenu ktera se neodmita
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.