Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

nazdar draci, jak se mame ?

Pokud se dneska nekdo pohybuje na vysocine autem prijimam jakekoliv zpravy o stavu silnic, mam jet odpoledne Kolin a nejak tusim, ze to nebude legrace. Vcera jsem ve zpravach videl jak krasny kolony jsou v Havl. Brodu pres den, a ten nas slavnej tankodrom tam se taky neco urcite vysype. Odjezd z Brna 16:00

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo
nazdar draci, jak se mame ?

Pokud se dneska nekdo pohybuje na vysocine autem prijimam jakekoliv zpravy o stavu silnic, mam jet odpoledne Kolin a nejak tusim, ze to nebude legrace. Vcera jsem ve zpravach videl jak krasny kolony jsou v Havl. Brodu pres den, a ten nas slavnej tankodrom tam se taky neco urcite vysype. Odjezd z Brna 16:00

zdarek

no hlavne dojet OK :)

Vloženo

on sice vsude pada snih, dnes rano opet v Praze nebylo videt ale nikde se to nedrzi

jedine mozna ta vysocina by mohla byt vyjimka ale moc tomu neverim. Kdyz hlasili asi pred mesicem, ze je na vysocine silena kalamita tak jsem tam byl a opet to bylo prehnane

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...