Březen 25, 200916 r dyť je to mladý a nezkušený Tím si chtěl Stando říct , že jsem starej a na hov..... co ??? :smich:
Březen 25, 200916 r Tím si chtěl Stando říct , že jsem starej a na hov..... co ??? :smich: tak já mluvil o ní, o nás(vás) jsem ani v nejmenším nepochyboval
Březen 25, 200916 r dyť je to mladý a nezkušený No podle toho videa možná mladý, ale nejspíš ne nezkušený...
Březen 25, 200916 r tak já mluvil o ní, o nás(vás) jsem ani v nejmenším nepochyboval Já vím Stando já vím.. :smich:
Březen 25, 200916 r No podle toho videa možná mladý, ale nejspíš ne nezkušený... dobrá, jste v přesile ukecali jste mě
Březen 25, 200916 r Co jsi tím myslela Jani ???? tím - Ja jsem jen takovy tichy pozorovatel ... koukam na videa tak to tady akorat prolitnu a tohle je vysledek
Březen 25, 200916 r poustim si to pred spanim ty brďo, tak na to jsem ještě moc mladej, to mi doma nepovolí
Březen 25, 200916 r Ale na auta... aby sis nemyslel ze na buh vi co Nemyslel Jani nemyslel. To mě neznáš
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.