Březen 25, 200916 r Myslel jsem.že se někdy třeba uvidíme na srazíku nebo tak víš ??? No vsak Kazdy kecy a skutek utek Na sraziku nee tam uz nejezdim
Březen 25, 200916 r Tak se měj Stando. -_- ještě ne, až za 40 minut, ještě tu budu chvilku s váma debatovat Já su doma furt... no jo, to se někdo má. já musím chodit do práce, abych měl na chleba
Březen 25, 200916 r Fakt? Odkud z moravy? Narozenej v Boskovicích a bydlel jsem ve Žďárné. Kousek od Suchýho. A jinak tam mám všude přízeň ( Letovice, Č Hora, H.Poříčí, Kunštát atd... )
Březen 25, 200916 r ještě ne, až za 40 minut, ještě tu budu chvilku s váma debatovat no jo, to se někdo má. já musím chodit do práce, abych měl na chleba No tak Stando nestraš jo ??? Řekni až pudeš. :smich:
Březen 25, 200916 r Narozenej v Boskovicích a bydlel jsem ve Žďárné. Kousek od Suchýho. A jinak tam mám všude přízeň ( Letovice, Č Hora, H.Poříčí, Kunštát atd... ) A nakonec jsi skoncil v Pze? Koukam ze jsme dopadli uplne stejne
Březen 25, 200916 r Sakra ja taky.. Spidul nejsme doma spolu? Nejsme, protože už jsem musel dnes dát 2x rukodílo...
Březen 25, 200916 r A nakonec jsi skoncil v Pze? Koukam ze jsme dopadli uplne stejne No tak nebydlím přímo v PHA, ale kousek od, ale prakticky jo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.