Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak začni... Dost dobrý Spidi dost dobrý :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Myslel jsem.že se někdy třeba uvidíme na srazíku nebo tak víš ??? No vsak Kazdy kecy a skutek utek Na sraziku nee tam uz nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No tak uděláš výjimku a někdy přijedeš co ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No tak uděláš výjimku a někdy přijedeš co ?? Toz uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No baže Jani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No baže Jani. Hele to rika Spidul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Rosto: už pojd domu ne? Tak v kolik zítra Romane ????? V půl čtvrté tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Hele to rika Spidul Já jsem taky rozenej moravák. Tak to můžu říkat taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak začni... za chvilku půjdu domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Já jsem taky rozenej moravák. Tak to můžu říkat taky. Fakt? Odkud z moravy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak se měj Stando. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 za chvilku půjdu domu Já su doma furt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Já su doma furt... Sakra ja taky.. Spidul nejsme doma spolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak se měj Stando. -_- ještě ne, až za 40 minut, ještě tu budu chvilku s váma debatovat Já su doma furt... no jo, to se někdo má. já musím chodit do práce, abych měl na chleba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Fakt? Odkud z moravy? Narozenej v Boskovicích a bydlel jsem ve Žďárné. Kousek od Suchýho. A jinak tam mám všude přízeň ( Letovice, Č Hora, H.Poříčí, Kunštát atd... ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ještě ne, až za 40 minut, ještě tu budu chvilku s váma debatovat no jo, to se někdo má. já musím chodit do práce, abych měl na chleba No tak Stando nestraš jo ??? Řekni až pudeš. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Narozenej v Boskovicích a bydlel jsem ve Žďárné. Kousek od Suchýho. A jinak tam mám všude přízeň ( Letovice, Č Hora, H.Poříčí, Kunštát atd... ) A nakonec jsi skoncil v Pze? Koukam ze jsme dopadli uplne stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Sakra ja taky.. Spidul nejsme doma spolu? Nejsme, protože už jsem musel dnes dát 2x rukodílo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nejsme, protože už jsem musel dnes dát 2x rukodílo... Jenom 2x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Na co to čumíš ty prasáku co !!!!!! :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 že by zajímavá debata??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Jenom 2x? Njn, něco si musím schovat na večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A nakonec jsi skoncil v Pze? Koukam ze jsme dopadli uplne stejne No tak nebydlím přímo v PHA, ale kousek od, ale prakticky jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Spidi: Tak to te omlouva Rosti: A stejne toe na morave krasnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 zdravim vsechny pritomne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.