Borg Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdar vespolek -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Spidi: Tak to te omlouva Rosti: A stejne toe na morave krasnejsi Tak tak Jani. Rád tam jezdím da dovču. Každej rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdar Baui, jak se vede...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 baurak: Nazdarek Borg: No caaaaaaau Rosti: Ja za nasima a na sraz co u nas mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ahoj ahoj ale jo Lubo celkem to jde, ted jsem prijel z Usti a pujdu si udelat kavicku jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Rosti: A stejne toe na morave krasnejsi nejhezčí je to v jižních čechách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 baurak: Nazdarek Borg: No caaaaaaau Rosti: Ja za nasima a na sraz co u nas mame ahoj kocko jak se vede?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdarec Baui a Borgu -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 baurak: Nazdarek Borg: No caaaaaaau Rosti: Ja za nasima a na sraz co u nas mame Tak to jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ahoj kockojak se vede?? Jde to ale dre to. Skoro furt v praci akorat ted jsem nemocna ... jinak si snazim zvykat na novy prostredi ale jeste to asi chvilku potrva Co u tebe chlape? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 nejhezčí je to v jižních čechách Tam taky Stando. Taky jsem tam žil pár let. V JH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 baurak: Nazdarek Borg: No caaaaaaau Rosti: Ja za nasima a na sraz co u nas mame Nazdárek, tak koukám že už jsi v Práglu to sou mi novinky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a jak to jde v praci?? jak se szivas s Prahou?? u me pohodicka, i v praci ted docela klid a blizi se me dovolena tak se tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdarec Baui a Borgu Zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ahoj ahojale jo Lubo celkem to jde, ted jsem prijel z Usti a pujdu si udelat kavicku jak u tebe?? No já měl dnes otočit dvakrát Jihlavu, ale ráno bylo v depu lidí jak na Václaváku, tak jsem jel domů a hovno se stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tam taky Stando. Taky jsem tam žil pár let. V JH. jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nazdárek, tak koukám že už jsi v Práglu to sou mi novinky To Irsko mi na posledni chvili bouchlo tak PHA byla nouzovka Co u tebe novyho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 utíkám domu mějte se tady fanfárově Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a jak to jde v praci?? jak se szivas s Prahou??u me pohodicka, i v praci ted docela klid a blizi se me dovolena tak se tesim Zdar jak sviňa Baui kam se chystáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tam taky Stando. Taky jsem tam žil pár let. V JH. Okolo JH je velice, ale opravdu velice chudý kraj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Okolo JH je velice, ale opravdu velice chudý kraj... ale rum tam mají výbornej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 To Irsko mi na posledni chvili bouchlo tak PHA byla nouzovka Co u tebe novyho? spousta věcí change job, momentálně skoro dva měsíce dovolené teď už vlastně měsíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a jak to jde v praci?? jak se szivas s Prahou??u me pohodicka, i v praci ted docela klid a blizi se me dovolena tak se tesim Prace me bavi i kdyz obcas jsou ty lidi na zabiti Jak pisu no... nemuzu si tady poradne zvyknout... nevim jestli 4 mesice jsou kratka nebo dlouha doba ale zatim nic moc. Co planujes o dovci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No já měl dnes otočit dvakrát Jihlavu, ale ráno bylo v depu lidí jak na Václaváku, tak jsem jel domů a hovno se stalo... tak to jsi nemel narocny, jaky mate pocasi?? tady dnes celkem slusne a kupodivu i v Usti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 spousta věcí change job, momentálně skoro dva měsíce dovolené teď už vlastně měsíc Dva mesice dovolena? Co delas sim te? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.