Březen 25, 200916 r Spidi: Tak to te omlouva Rosti: A stejne toe na morave krasnejsi Tak tak Jani. Rád tam jezdím da dovču. Každej rok.
Březen 25, 200916 r ahoj ahoj ale jo Lubo celkem to jde, ted jsem prijel z Usti a pujdu si udelat kavicku jak u tebe??
Březen 25, 200916 r baurak: Nazdarek Borg: No caaaaaaau Rosti: Ja za nasima a na sraz co u nas mame ahoj kocko jak se vede??
Březen 25, 200916 r baurak: Nazdarek Borg: No caaaaaaau Rosti: Ja za nasima a na sraz co u nas mame Tak to jo.
Březen 25, 200916 r ahoj kockojak se vede?? Jde to ale dre to. Skoro furt v praci akorat ted jsem nemocna ... jinak si snazim zvykat na novy prostredi ale jeste to asi chvilku potrva Co u tebe chlape?
Březen 25, 200916 r nejhezčí je to v jižních čechách Tam taky Stando. Taky jsem tam žil pár let. V JH.
Březen 25, 200916 r baurak: Nazdarek Borg: No caaaaaaau Rosti: Ja za nasima a na sraz co u nas mame Nazdárek, tak koukám že už jsi v Práglu to sou mi novinky
Březen 25, 200916 r a jak to jde v praci?? jak se szivas s Prahou?? u me pohodicka, i v praci ted docela klid a blizi se me dovolena tak se tesim
Březen 25, 200916 r ahoj ahojale jo Lubo celkem to jde, ted jsem prijel z Usti a pujdu si udelat kavicku jak u tebe?? No já měl dnes otočit dvakrát Jihlavu, ale ráno bylo v depu lidí jak na Václaváku, tak jsem jel domů a hovno se stalo...
Březen 25, 200916 r Nazdárek, tak koukám že už jsi v Práglu to sou mi novinky To Irsko mi na posledni chvili bouchlo tak PHA byla nouzovka Co u tebe novyho?
Březen 25, 200916 r a jak to jde v praci?? jak se szivas s Prahou??u me pohodicka, i v praci ted docela klid a blizi se me dovolena tak se tesim Zdar jak sviňa Baui kam se chystáš?
Březen 25, 200916 r Tam taky Stando. Taky jsem tam žil pár let. V JH. Okolo JH je velice, ale opravdu velice chudý kraj...
Březen 25, 200916 r To Irsko mi na posledni chvili bouchlo tak PHA byla nouzovka Co u tebe novyho? spousta věcí change job, momentálně skoro dva měsíce dovolené teď už vlastně měsíc
Březen 25, 200916 r a jak to jde v praci?? jak se szivas s Prahou??u me pohodicka, i v praci ted docela klid a blizi se me dovolena tak se tesim Prace me bavi i kdyz obcas jsou ty lidi na zabiti Jak pisu no... nemuzu si tady poradne zvyknout... nevim jestli 4 mesice jsou kratka nebo dlouha doba ale zatim nic moc. Co planujes o dovci?
Březen 25, 200916 r No já měl dnes otočit dvakrát Jihlavu, ale ráno bylo v depu lidí jak na Václaváku, tak jsem jel domů a hovno se stalo... tak to jsi nemel narocny, jaky mate pocasi?? tady dnes celkem slusne a kupodivu i v Usti
Březen 25, 200916 r spousta věcí change job, momentálně skoro dva měsíce dovolené teď už vlastně měsíc Dva mesice dovolena? Co delas sim te?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.