Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A už utíkej ty rume jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Zdar jak sviňa Baui kam se chystáš? ahoj Radku, chystam se v dubnu na lyze do Svajcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Prace me bavi i kdyz obcas jsou ty lidi na zabiti Jak pisu no... nemuzu si tady poradne zvyknout... nevim jestli 4 mesice jsou kratka nebo dlouha doba ale zatim nic moc. Co planujes o dovci? jedu lyzovat na tyden no Praha je dost specificka ale myslim, ze si na ni jde zvyknout docela rychle hlavne aby jsi mela praci a aspon trochu te bavila a lidi na zabiti jsou vsude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak to jsi nemel narocny, jaky mate pocasi?? tady dnes celkem slusne a kupodivu i v Usti Počasí tak nějak na pohodu, polojasno až skoro jasno, ale pořád dost chladno na můj vkus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 je hlad a zizen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 ahoj Radku, chystam se v dubnu na lyze do Svajcu Tak to je slušné, užij si to Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 A už utíkej ty rume jeden... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Dva mesice dovolena? Co delas sim te? máš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Počasí tak nějak na pohodu, polojasno až skoro jasno, ale pořád dost chladno na můj vkus... tak to dnes bylo vsude stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak hosi zejtra a v patek dovolena .... sice jeste nevim co budu delat ale nejak se s tim poperu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Tak to je slušné, užij si to Jiří jj diky moc uz se fakt tesim na relax Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 je hlad a zizen... Se nažer a nachlastéé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jedu lyzovat na tyden no Praha je dost specificka ale myslim, ze si na ni jde zvyknout docela rychle hlavne aby jsi mela praci a aspon trochu te bavila a lidi na zabiti jsou vsude Nechces me vzit sebou do batuzku? Praci mam a bavi me ale i presto uvazuju o zmene pac si myslim ze to pro me neni... no uvidime jak to cele dopadne Lidi mas pravdu ze jsou na zabiti vsude ale obcas mi prijde ze ti nejvetsi exoti chodi jen k nam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 máš PM Taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no ahoj lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak to dnes bylo vsude stejne Kupodivu jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoooj Bobii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nechces me vzit sebou do batuzku? Praci mam a bavi me ale i presto uvazuju o zmene pac si myslim ze to pro me neni... no uvidime jak to cele dopadne Lidi mas pravdu ze jsou na zabiti vsude ale obcas mi prijde ze ti nejvetsi exoti chodi jen k nam já u vás ještě nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoooj Bobii Ahoj Janinko, práce? marodka? klid na lůžku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no ahoj lidi No zdááááár, kde se tady bereš...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 já u vás ještě nebyl Ja te k nam lakala uz nekolikrat a ty furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 utíkám domumějte se tady fanfárově Čau Stando. Večer tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borg Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jj diky moc uz se fakt tesim na relax To je potřeba já pro změnu využívám situace a dodělávám při relaxu restíky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ahoj Janinko, práce? marodka? klid na lůžku? Vcera jsem sla statecne do prace a oni me poslali domu at se jdu vylezet ze vypadam hrozne... coz nevim jak poznali ze jsem nemocna kdyz hrozne vypadam normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Ja te k nam lakala uz nekolikrat a ty furt nic a to máš taky pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.