Březen 25, 200916 r Vcera jsem sla statecne do prace a oni me poslali domu at se jdu vylezet ze vypadam hrozne... coz nevim jak poznali ze jsem nemocna kdyz hrozne vypadam normalne kecálku
Březen 25, 200916 r Neee fakt Taaakze kdy ze se zastavis? si hlavně musíš vybrat na kterém motorkářském sraze ....... (SZ z pondělí) :D
Březen 25, 200916 r si hlavně musíš vybrat na kterém motorkářském sraze ....... (SZ z pondělí) :D No hned na tom prvnim ne? Na co to budeme odkladat este by sis to rozmyslel
Březen 25, 200916 r tak Bobik dnes spatny ... neni cesty zpet takze dnes budu hodnej a doma spat..... ono mi to taky neublizi...
Březen 25, 200916 r No hned na tom prvnim ne? Na co to budeme odkladat este by sis to rozmyslel co bych si rozmejšlel to je na celej život
Březen 25, 200916 r tak Bobik dnes spatny ... neni cesty zpet takze dnes budu hodnej a doma spat..... ono mi to taky neublizi... a já se tak těšil takže klid na lůžku, ICQ, facebooku a fóru
Březen 25, 200916 r Fakt chudý to jo.. kol119 Fakt, dokonce i koleje tam mají temena hlav jen 760 mm daleko od sebe...
Březen 25, 200916 r a já se tak těšil takže klid na lůžku, ICQ, facebooku a fóru kdo by to byl rekl co? ale je to tak......
Březen 25, 200916 r CMF: Právě na Tebe myslím, protože se soukám do kombinézy... Hm toe od tebe mily... jdes snad jezdit?
Březen 25, 200916 r Fakt, dokonce i koleje tam mají temena hlav jen 760 mm daleko od sebe... Máš na mysli uzkou do Bystřice atd ???
Březen 25, 200916 r CMF: jj, poslouchám, jak to na státní burácí, tak jsem vyměkl a jdu to taky protáhnout, dokud svítí sluníčko...
Březen 25, 200916 r Nechces me vzit sebou do batuzku? Praci mam a bavi me ale i presto uvazuju o zmene pac si myslim ze to pro me neni... no uvidime jak to cele dopadne Lidi mas pravdu ze jsou na zabiti vsude ale obcas mi prijde ze ti nejvetsi exoti chodi jen k nam to chce vzit takovych lidi, ze to neni na batuzek ale na autobus
Březen 25, 200916 r CMF: jj, poslouchám, jak to na státní burácí, tak jsem vyměkl a jdu to taky protáhnout, dokud svítí sluníčko... Hm a tady este rano snezilo Me nastvali kluci kdyz k nam prijeli na kram minulou sobotu na masinach... a ja musela trcet v praci
Březen 25, 200916 r Spidi : Příjemné svezení. Jezdím tou lokálkou velice rád. A nejlepší je přepadení Pacifiku. Boomba... :palec2: :palec2: Upraveno Březen 25, 200916 r od Rosťa19
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.