Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Okolo JH je velice, ale opravdu velice chudý kraj... Fakt chudý to jo.. kol119 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Vcera jsem sla statecne do prace a oni me poslali domu at se jdu vylezet ze vypadam hrozne... coz nevim jak poznali ze jsem nemocna kdyz hrozne vypadam normalne kecálku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 kecálku Neee fakt Taaakze kdy ze se zastavis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Se nažer a nachlastéé... uz se na tom maka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 no ahoj lidi Zdarec Bobii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Neee fakt Taaakze kdy ze se zastavis? si hlavně musíš vybrat na kterém motorkářském sraze ....... (SZ z pondělí) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 uz se na tom maka a jak jsi to dořešil na dnešek teda Zdarec Bobii. čus draku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 si hlavně musíš vybrat na kterém motorkářském sraze ....... (SZ z pondělí) :D No hned na tom prvnim ne? Na co to budeme odkladat este by sis to rozmyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak Bobik dnes spatny ... neni cesty zpet takze dnes budu hodnej a doma spat..... ono mi to taky neublizi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No hned na tom prvnim ne? Na co to budeme odkladat este by sis to rozmyslel co bych si rozmejšlel to je na celej život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 tak Bobik dnes spatny ... neni cesty zpet takze dnes budu hodnej a doma spat..... ono mi to taky neublizi... a já se tak těšil takže klid na lůžku, ICQ, facebooku a fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 co bych si rozmejšlel to je na celej život No prave proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Fakt chudý to jo.. kol119 Fakt, dokonce i koleje tam mají temena hlav jen 760 mm daleko od sebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 No prave proto jakmile se jednou rozhodnu, tak to platí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 a já se tak těšil takže klid na lůžku, ICQ, facebooku a fóru kdo by to byl rekl co? ale je to tak...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 jakmile se jednou rozhodnu, tak to platí Takze ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 CMF: Právě na Tebe myslím, protože se soukám do kombinézy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 CMF: Právě na Tebe myslím, protože se soukám do kombinézy... Hm toe od tebe mily... jdes snad jezdit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Fakt, dokonce i koleje tam mají temena hlav jen 760 mm daleko od sebe... Máš na mysli uzkou do Bystřice atd ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 CMF: jj, poslouchám, jak to na státní burácí, tak jsem vyměkl a jdu to taky protáhnout, dokud svítí sluníčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Máš na mysli uzkou do Bystřice atd ??? jasně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 Nechces me vzit sebou do batuzku? Praci mam a bavi me ale i presto uvazuju o zmene pac si myslim ze to pro me neni... no uvidime jak to cele dopadne Lidi mas pravdu ze jsou na zabiti vsude ale obcas mi prijde ze ti nejvetsi exoti chodi jen k nam to chce vzit takovych lidi, ze to neni na batuzek ale na autobus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 CMF: jj, poslouchám, jak to na státní burácí, tak jsem vyměkl a jdu to taky protáhnout, dokud svítí sluníčko... Hm a tady este rano snezilo Me nastvali kluci kdyz k nam prijeli na kram minulou sobotu na masinach... a ja musela trcet v praci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 to chce vzit takovych lidi, ze to neni na batuzek ale na autobus Ja jsem skladna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 25. Březen 2009 Sdílet Vloženo 25. Březen 2009 (editace) Spidi : Příjemné svezení. Jezdím tou lokálkou velice rád. A nejlepší je přepadení Pacifiku. Boomba... :palec2: :palec2: Editováno: 25. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.