Březen 26, 200916 r Autor zdarek panacci... prave jsem se probudil Sem lepší Dobrý skoro-poledne všem
Březen 26, 200916 r Autor Ahoj Rosťo Já su tady zase jenom na skok. Někam najest a ve 14:00 mám nástup na super výmr... Do cca 17.hodin funus což se rovná nějaký 2,5 hodiny zaplacený - to bude výplata Ale zase se sem dostanu navečer
Březen 26, 200916 r Autor ... Když dojedeš o půl jedný v noci dom a vlezeš ke komplu, tak to ani jinak nemůže dopadnout než že deš do pelechu až po třetí
Březen 26, 200916 r Ovi - Kdy budete mět odvetu v bowlingu ? no to jeste nevime... zastavil by jsi se?
Březen 26, 200916 r Když dojedeš o půl jedný v noci dom a vlezeš ke komplu, tak to ani jinak nemůže dopadnout než že deš do pelechu až po třetí tomu rozumim ja sel spat o pul 1.... dnes a zejtra mam dovolenou a tak tu ted drepim jak pecka...
Březen 26, 200916 r Autor ... To už je ale lepší dřepět někde v hospůdce s nějakou pohlednou servírkou, když je venku tak hnusně (teda aspoň u nás) !!!
Březen 26, 200916 r Autor no to jeste nevime... zastavil by jsi se? Jednou se to taky musím naučit, né !!! A co doma
Březen 26, 200916 r Autor zdarec bando Zdravím včerejšího "dopravního špióna" Brněnského rádia KISShády
Březen 26, 200916 r To už je ale lepší dřepět někde v hospůdce s nějakou pohlednou servírkou, když je venku tak hnusně (teda aspoň u nás) !!! ja bych zasel do hospy v realu ale kdo pujde se mnou v prac. den do hospy....ze?
Březen 26, 200916 r Autor ... Jj. Tam už jsem taky byl. To je nemilá událost po cestě . Doufám že Ti aspoň nepadal sníh když jste to měnili !!!
Březen 26, 200916 r Jednou se to taky musím naučit, né !!!A co doma presne co doma...... tim se ridim ja porad no naucit... umim ho*no a byli jsme druhy...
Březen 26, 200916 r Autor ... Nebo běž provokovat Toma k obědu a třeba se nechá zviklat a taky zůstane !?!
Březen 26, 200916 r Nebo běž provokovat Toma k obědu a třeba se nechá zviklat a taky zůstane !?! nene neco si udelam doma
Březen 26, 200916 r Autor ... Tak to se tam možná ztratím a nebo mě to po první pude přesně naopak !!! Jenom ještě pak sehnat nějakej doprovod - cesta je tam daleká !!!
Březen 26, 200916 r Autor co na to rikate?http://www.aukro.cz/item588545323_skvela_d..._od_1999kc.html Za dva litry - divný !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.