Březen 26, 200916 r Tak to hodně zdaru při vaření a potom dobrou huť no nic jdu se podivat co by se tu dalo sezrat
Březen 26, 200916 r Autor Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem Ty kráso !!! To je dietka jak sviňa
Březen 26, 200916 r Rosťo co bylo k obedu??? Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem To sis pochutnal co ?? Já měl steak a amer. brambor.
Březen 26, 200916 r Rosťo co bylo k obedu??? Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem kurna to bych si taky dal.Akorat mi to tady asi nikde nikdo neudela
Březen 26, 200916 r Rosťo co bylo k obedu??? Já mel pečený kachní stehno se zelím a br.knedlíkem Dobre ty! no panove tak ja zatim nic rozumnyho nenasel.... no jdu si dat cigaro a popremejslim s cim si ten rohlik namazu...
Březen 26, 200916 r Dobre ty! no panove tak ja zatim nic rozumnyho nenasel.... no jdu si dat cigaro a popremejslim s cim si ten rohlik namazu... Já byl hulit před chvilkou a kroupy jako kráva..... :o
Březen 26, 200916 r Tak já se jedu taky někam nadlábnout.Zatím ahoj a večer Ahoooj Laďo. Dobrou chuť.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.