O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Já byl hulit před chvilkou a kroupy jako kráva..... :o tak to je mazec zde polojasno ale asi nejaka voda padne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobre ranko zdarek! porad doma? no rano..... ale tak budiz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Luky: Provokaterka? Ale to snad ne ¨ Rosti: Uz lip a zitra hura do prace Copak u tebe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 zdarek!porad doma? no rano..... ale tak budiz Ja jsem se teprve ted vzbudila Dneska posledni den doma pak uz se taky zapojim do pracovniho procesu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jani, tak ono 12.30(téměř odpoledne) považovat za ráno, je dle mých měřítek fakt provokace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Luky: Provokaterka? Ale to snad ne ¨Rosti: Uz lip a zitra hura do prace Copak u tebe? U mě dost dobrý. Jsem v práci,takže pohodička. A už tady máme sluníčko. Konečně. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jani, tak ono 12.30(téměř odpoledne) považovat za ráno, je dle mých měřítek fakt provokace.... Zitra vam budu touhle dobou prat dobrou chut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 U mě dost dobrý. Jsem v práci,takže pohodička. A už tady máme sluníčko. Konečně. :palec2: Tady je zase pekne skarede Ale o weeku se ma pry oteplit... coz budu v praci chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Neboj Jani bude líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak k obedu jsem toho moc nevymyslel .... pockam az bude hlad opravdu extremni a neco uvarim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Neboj Jani bude líp. No uz aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jsme na tom stejne Ovi ... jsem dneska nejaka lina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jsme na tom stejne Ovi ... jsem dneska nejaka lina jj cumim na tv predemnou notas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja tady mam akorat ten notas ale i tak to staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) tak k obedu jsem toho moc nevymyslel .... pockam az bude hlad opravdu extremni a neco uvarim Pro mě bylo nej řešení vždy Lečo a párek Ovi Editováno: 26. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pro mě bylo nej řešení vždy Lečo a párek Ovi no ja si dal cigaro a trochu me hlad presel.... to je reseni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja tady mam akorat ten notas ale i tak to staci tak staci .... nejakou hudbu ci film ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak staci .... nejakou hudbu ci film ze? Tak me rekni kde se da na neco kouknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pro mě bylo nej řešení vždy Lečo a párek Ovi Ja uz taky - piskoty s mlikem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak me rekni kde se da na neco kouknout tv jsem nemyslel myslel jsem filmy ci hudbu v notasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no ja si dal cigaro a trochu me hlad presel.... to je reseni... Taky to tak občas řeším. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja uz taky - piskoty s mlikem tak to bych se po*ral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tv jsem nemyslel myslel jsem filmy ci hudbu v notasu Tak hudbu posloucham online radio ale film tady zadny nemam ... Bych koukla na takovy Nenarozeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak to bych se po*ral... Ja kdybych se tim cpala cely den tak taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Taky to tak občas řeším. :palec2: jj tak vis co... zeru porad tak mi jeden den neuskodi nezrat jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.