Březen 26, 200916 r ted už fakt konečná, mě tady furt někdo ukecává a já už se nedám:) budu ti držet palce a pak povíš, jak dlouho jsi to vydržel
Březen 26, 200916 r čau Romane, byl tady, ael říkal, že půjde za chvíli domu, tak nevím jestli ta chvíle už utekla
Březen 26, 200916 r Tak co novýho navečer krom toho že je hodně lidí někde live v hospůdce ja se chystam na zaverecnej mejdan,holky zejtra odjizdeji
Březen 26, 200916 r jo Jirko, je to tu mrtvý zdarec, koukal jsem k tobe do tematu na novy kolesa-fakt se povedly
Březen 26, 200916 r Autor ja se chystam na zaverecnej mejdan,holky zejtra odjizdeji Tady nemám do čeho píchnout tak žebych se s nima dojel rozloučit s Tebou aby Ti potom moc neubližovali !!!
Březen 26, 200916 r Tady nemám do čeho píchnout tak žebych se s nima dojel rozloučit s Tebou aby Ti potom moc neubližovali !!! prijed,ale asi to nestihnes,je to docela dalka
Březen 26, 200916 r Tady nemám do čeho píchnout tak žebych se s nima dojel rozloučit s Tebou aby Ti potom moc neubližovali !!! a vlezny je minimalne lahev neceho dobreho
Březen 26, 200916 r Autor a vlezny je minimalne lahev neceho dobreho Tak to taky není problém. Mám v kufru skovaný - Balantinku, Absint a jak jinak než litr FERNETa A to potom můžu jít 3x
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.