Březen 26, 200916 r Tak to taky není problém. Mám v kufru skovaný - Balantinku, Absint a jak jinak než litr FERNETa A to potom můžu jít 3x Za to bys mel VIP vstup
Březen 26, 200916 r Autor tak tak Tak to bych za těch cca 10.hodin dojel tak s křížkem po funuse k ránu a to je fakt nanic . Snad někdy příště
Březen 26, 200916 r Tak to bych za těch cca 10.hodin dojel tak s křížkem po funuse k ránu a to je fakt nanic . Snad někdy příště no jo,za 10 hodin uz bude po akci.To by na tebe vyzbyla nejaka hnusna s opici
Březen 26, 200916 r Tak to máš pravdu, zase všechno nemusím !!! A ještě s nějakým zvířetem to vis,ty hezky tu jdou na odbyt
Březen 26, 200916 r Zdarec sousede Čau Jiříku. Máš se dobře doufám ne ??? Já byl za Romanem,dělali mu duble výfuk, tak jsem to jel omrknout. Dost dobrý jak se hulí ze čtyř laufů čeče. :palec2:
Březen 26, 200916 r Ahoj RosťoPohoda by byla kdybych byl doma sám - což nejsem Nemáš to doma Laďo nějaký vostrý. Je třeba si hejknout kdo nosí kalhoty ne ???
Březen 26, 200916 r Čau Jiříku. Máš se dobře doufám ne ??? Já byl za Romanem,dělali mu duble výfuk, tak jsem to jel omrknout. Dost dobrý jak se hulí ze čtyř laufů čeče. :palec2: tak to jsem zvedavej,urcite sem da nejaky foto ne?Jinak ja se mam paradne,co ty?
Březen 26, 200916 r No skvěle Jirko, všechno klape tak pohoda. Nějaký fotky jsme dělali. Tak večer sem snad něco dá. Jel jsem chvilku za ním a je to fakt moooc pěkný. Jsou to kluci šikovný. :palec2:
Březen 26, 200916 r Ahoj chlapci.Chci Rostovi poděkovat protože mě dobře poradil při nasazování koncovek.Jdu se najist a pak sem ty fotečky nahraju Rosto: ještě jednou moc děkuju
Březen 26, 200916 r Ahoj chlapci.Chci Rostovi poděkovat protože mě dobře poradil při nasazování koncovek.Jdu se najist a pak sem ty fotečky nahraju Rosto: ještě jednou moc děkuju tak to jsem zvedavej
Březen 26, 200916 r Autor Nemáš to doma Laďo nějaký vostrý. Je třeba si hejknout kdo nosí kalhoty ne ??? "Doma" už to beru jenom jako adresu ve vobčance kde mám trvalí bydliště. Ať si to ta moja nádhera i s tchýní a švagrovou strčí někam !!!
Březen 26, 200916 r No skvěle Jirko, všechno klape tak pohoda. Nějaký fotky jsme dělali. Tak večer sem snad něco dá. Jel jsem chvilku za ním a je to fakt moooc pěkný. Jsou to kluci šikovný. :palec2: kde to delali?
Březen 26, 200916 r Autor ... Tak to běž páč to chcu vidět !!! Taky jsem to zvažoval tak uvidím kdy a jestli vůbec se do toho taky pustím.
Březen 26, 200916 r Čau kočičko Ta neděle platí !!! Achoj zlatko... bohuzel pujdu v pondeli do worku Takze na moravu ani nejedu
Březen 26, 200916 r Ahoj chlapci.Chci Rostovi poděkovat protože mě dobře poradil při nasazování koncovek.Jdu se najist a pak sem ty fotečky nahraju Rosto: ještě jednou moc děkuju Není zač kamaráde. :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.