Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak to bych za těch cca 10.hodin dojel tak s křížkem po funuse k ránu a to je fakt nanic :sleep: .

Snad někdy příště :palec2:

no jo,za 10 hodin uz bude po akci.To by na tebe vyzbyla nejaka hnusna s opici lol

Vloženo
Čau Jiříku. Máš se dobře doufám ne ??? Já byl za Romanem,dělali mu duble výfuk, tak jsem to jel omrknout. Dost dobrý jak se hulí ze čtyř laufů čeče. :palec2: :palec2: :palec2:

tak to jsem zvedavej,urcite sem da nejaky foto ne?Jinak ja se mam paradne,co ty?

Vloženo

No skvěle Jirko, všechno klape tak pohoda. Nějaký fotky jsme dělali. Tak večer sem snad něco dá. Jel jsem chvilku za ním a je to fakt moooc pěkný. Jsou to kluci šikovný. :palec2: :palec2: :palec2:

Vloženo
Ahoj chlapci.Chci Rostovi poděkovat protože mě dobře poradil při nasazování koncovek.Jdu se najist a pak sem ty fotečky nahraju :)

Rosto: ještě jednou moc děkuju :palec2:

tak to jsem zvedavej ;)

Vloženo
No skvěle Jirko, všechno klape tak pohoda. Nějaký fotky jsme dělali. Tak večer sem snad něco dá. Jel jsem chvilku za ním a je to fakt moooc pěkný. Jsou to kluci šikovný. :palec2: :palec2: :palec2:

kde to delali?

Vloženo
Ahoj chlapci.Chci Rostovi poděkovat protože mě dobře poradil při nasazování koncovek.Jdu se najist a pak sem ty fotečky nahraju :)

Rosto: ještě jednou moc děkuju :palec2:

Není zač kamaráde. :palec2: :palec2: :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...