jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zdarec chlapi. Už jsem tady a pohoda. -_- Zdarec sousede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 z Prahy cca 950 km Tudíž tedy asi určitě nejsi doma ale ve Švajcu, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to taky není problém. Mám v kufru skovaný - Balantinku, Absint a jak jinak než litr FERNETa A to potom můžu jít 3x Za to bys mel VIP vstup Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tudíž tedy asi určitě nejsi doma ale ve Švajcu, že !!! tak tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Rosťo Pohoda by byla kdybych byl doma sám - což nejsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak tak Tak to bych za těch cca 10.hodin dojel tak s křížkem po funuse k ránu a to je fakt nanic . Snad někdy příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to bych za těch cca 10.hodin dojel tak s křížkem po funuse k ránu a to je fakt nanic . Snad někdy příště no jo,za 10 hodin uz bude po akci.To by na tebe vyzbyla nejaka hnusna s opici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to máš pravdu, zase všechno nemusím !!! A ještě s nějakým zvířetem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to máš pravdu, zase všechno nemusím !!! A ještě s nějakým zvířetem to vis,ty hezky tu jdou na odbyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zdarec sousede Čau Jiříku. Máš se dobře doufám ne ??? Já byl za Romanem,dělali mu duble výfuk, tak jsem to jel omrknout. Dost dobrý jak se hulí ze čtyř laufů čeče. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj RosťoPohoda by byla kdybych byl doma sám - což nejsem Nemáš to doma Laďo nějaký vostrý. Je třeba si hejknout kdo nosí kalhoty ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Čau Jiříku. Máš se dobře doufám ne ??? Já byl za Romanem,dělali mu duble výfuk, tak jsem to jel omrknout. Dost dobrý jak se hulí ze čtyř laufů čeče. :palec2: tak to jsem zvedavej,urcite sem da nejaky foto ne?Jinak ja se mam paradne,co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No skvěle Jirko, všechno klape tak pohoda. Nějaký fotky jsme dělali. Tak večer sem snad něco dá. Jel jsem chvilku za ním a je to fakt moooc pěkný. Jsou to kluci šikovný. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj chlapci.Chci Rostovi poděkovat protože mě dobře poradil při nasazování koncovek.Jdu se najist a pak sem ty fotečky nahraju Rosto: ještě jednou moc děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj chlapci.Chci Rostovi poděkovat protože mě dobře poradil při nasazování koncovek.Jdu se najist a pak sem ty fotečky nahraju Rosto: ještě jednou moc děkuju tak to jsem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nemáš to doma Laďo nějaký vostrý. Je třeba si hejknout kdo nosí kalhoty ne ??? "Doma" už to beru jenom jako adresu ve vobčance kde mám trvalí bydliště. Ať si to ta moja nádhera i s tchýní a švagrovou strčí někam !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No skvěle Jirko, všechno klape tak pohoda. Nějaký fotky jsme dělali. Tak večer sem snad něco dá. Jel jsem chvilku za ním a je to fakt moooc pěkný. Jsou to kluci šikovný. :palec2: kde to delali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ... Tak to běž páč to chcu vidět !!! Taky jsem to zvažoval tak uvidím kdy a jestli vůbec se do toho taky pustím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Caaaaaaaaaaaaau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Caaaaaaaaaaaaau no ahoj kocko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Čau kočičko Ta neděle platí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 čus chlapáci a slečno CMF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no ahoj kocko Ahoooj Jiri jakpak se mame? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Čau kočičko Ta neděle platí !!! Achoj zlatko... bohuzel pujdu v pondeli do worku Takze na moravu ani nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj chlapci.Chci Rostovi poděkovat protože mě dobře poradil při nasazování koncovek.Jdu se najist a pak sem ty fotečky nahraju Rosto: ještě jednou moc děkuju Není zač kamaráde. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.