Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 čus chlapáci a slečno CMF Ahoooj smudlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 čus chlapáci a slečno CMF zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ... Tak tu oficiální přátelskou návštěvu holt odložíme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 kde to delali? Chlumec nad Cidlinou. Značkový servis Laityng. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoooj Jiri jakpak se mame? mame se uplne nejlip.Co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romárioo:jsi "tjunil" jo.... a nebo jde snad o jiný komcovky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Chlumec nad Cidlinou. Značkový servis Laityng. jojo,o nich jsem slysel ze jsou dobry.Taky jsem premejslel o nejakym ladacku na bramboru,ale asi na to prdim,nerad bych na tech dlouhejch cestach po dalnici ohluchnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 mame se uplne nejlip.Co ty? Taky tak Dozvedela jsem se ze si strihnu v kvetnu zavody do vrchuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak tu oficiální přátelskou návštěvu holt odložíme . No bohuzel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jj...už jsem je tu taky chválil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 "Doma" už to beru jenom jako adresu ve vobčance kde mám trvalí bydliště. Ať si to ta moja nádhera i s tchýní a švagrovou strčí někam !!! Ty woe Laďo tak se na to vyse.... a jdi k nějaký mladý babě. Tohle já moc dobře znám s exkou . Někdy pokecáme na srazíku. To budeš teprv koukat chlape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Caaaaaaaaaaaaau Ahoj beruško Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj beruško Ahooooj zlati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 čus chlapáci a slečno CMF Zdar Najmis. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zdar Najmis. -_- tak teda "cink" mám tady fousatýho kámoše.... je to zároven strážce hor....název pivka...???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ... V to taky doufám že se někde potkáme. Tam kam jedu máš dole v podpisu + besídka OC. Už jsem rozhodil sítě na podnájem tak doufám že budu brzo v prd... a konečně od nich budu mět svatej pokoj !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak teda "cink" mám tady fousatýho kámoše.... je to zároven strážce hor....název pivka...???? Krakonoš ????????? Nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Taky tak Dozvedela jsem se ze si strihnu v kvetnu zavody do vrchuuuu no hezky pekne.Jako spolujezdec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 V to taky doufám že se někde potkáme. Tam kam jedu máš dole v podpisu + besídka OC. Už jsem rozhodil sítě na podnájem tak doufám že budu brzo v prd... a konečně od nich budu mět svatej pokoj !!! Laďo na besídku nejedu. Nevzchází mi to časově, ale v Chabrech se uvidíme co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Krakonoš ????????? Nebo ne? To né !!! To bude " Stará Myslivecká " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Krakonoš ????????? Nebo ne? jj.... vyhráváš 1 Krákoru...krám kde ho maj si najdi sám.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) no hezky pekne.Jako spolujezdec? Praveze ne. Kamarad volal ze ma pro me prekvapko... ze si sedne vedle me a pujci mi auto at si to zajedu ... jsem v sedmym nebi Editováno: 26. Březen 2009, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To né !!! To bude " Stará Myslivecká " jasně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 ... To si vzpomínám že jsi psal že Ti to tam nevyjde SkodaHome jedeme i s kamarádkou a našima klukama tak z nich budu už možná někde v lihovém kómatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jasně.... Já kterej mám chlast zakázanej a poznal - to je v pr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.