Březen 26, 200916 r Chlumec nad Cidlinou. Značkový servis Laityng. jojo,o nich jsem slysel ze jsou dobry.Taky jsem premejslel o nejakym ladacku na bramboru,ale asi na to prdim,nerad bych na tech dlouhejch cestach po dalnici ohluchnul
Březen 26, 200916 r mame se uplne nejlip.Co ty? Taky tak Dozvedela jsem se ze si strihnu v kvetnu zavody do vrchuuuu
Březen 26, 200916 r "Doma" už to beru jenom jako adresu ve vobčance kde mám trvalí bydliště. Ať si to ta moja nádhera i s tchýní a švagrovou strčí někam !!! Ty woe Laďo tak se na to vyse.... a jdi k nějaký mladý babě. Tohle já moc dobře znám s exkou . Někdy pokecáme na srazíku. To budeš teprv koukat chlape.
Březen 26, 200916 r Zdar Najmis. -_- tak teda "cink" mám tady fousatýho kámoše.... je to zároven strážce hor....název pivka...????
Březen 26, 200916 r Autor ... V to taky doufám že se někde potkáme. Tam kam jedu máš dole v podpisu + besídka OC. Už jsem rozhodil sítě na podnájem tak doufám že budu brzo v prd... a konečně od nich budu mět svatej pokoj !!!
Březen 26, 200916 r tak teda "cink" mám tady fousatýho kámoše.... je to zároven strážce hor....název pivka...???? Krakonoš ????????? Nebo ne?
Březen 26, 200916 r Taky tak Dozvedela jsem se ze si strihnu v kvetnu zavody do vrchuuuu no hezky pekne.Jako spolujezdec?
Březen 26, 200916 r V to taky doufám že se někde potkáme. Tam kam jedu máš dole v podpisu + besídka OC. Už jsem rozhodil sítě na podnájem tak doufám že budu brzo v prd... a konečně od nich budu mět svatej pokoj !!! Laďo na besídku nejedu. Nevzchází mi to časově, ale v Chabrech se uvidíme co?
Březen 26, 200916 r Krakonoš ????????? Nebo ne? jj.... vyhráváš 1 Krákoru...krám kde ho maj si najdi sám..
Březen 26, 200916 r no hezky pekne.Jako spolujezdec? Praveze ne. Kamarad volal ze ma pro me prekvapko... ze si sedne vedle me a pujci mi auto at si to zajedu ... jsem v sedmym nebi Upraveno Březen 26, 200916 r od Cary_mary_fuck
Březen 26, 200916 r Autor ... To si vzpomínám že jsi psal že Ti to tam nevyjde SkodaHome jedeme i s kamarádkou a našima klukama tak z nich budu už možná někde v lihovém kómatu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.