jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Praveze ne. Kamarad volal ze ma pro me prekvapko... ze si sedne vedle me a pujci mi auto at si to zajedu ... jsem v sedmym nebi no tak to je hodne pekny,tise zavidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no tak to je hodne pekny,tise zavidim Aspon si splnim sen 2 v 1 Primo s timhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jj.... vyhráváš 1 Krákoru...krám kde ho maj si najdi sám.. Díky Najmis. Je dobrý už jsem ho pil. :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To si vzpomínám že jsi psal že Ti to tam nevyjde SkodaHome jedeme i s kamarádkou a našima klukama tak z nich budu už možná někde v lihovém kómatu To zmákneš i s klukama. Já ti je tam srovnám. Mám praxi čeče. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrý večer přátelé a kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Díky Najmis. Je dobrý už jsem ho pil. :kol-35: Tak to se divím že chutnal...většina lidí rozmlsaných z gambáče apd. sraček brečí že je krákora hořkej...jak děcka..chtěj sladký... Editováno: 26. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Aspon si splnim sen 2 v 1 Primo s timhle: Nó tak to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Standi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrý večer přátelé a kamarádi čuuus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nó tak to Presne kvuli tomu jsem kamaradovi zacala rvat do telefonu ze to s nim malem seklo... chudak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To zmákneš i s klukama. Já ti je tam srovnám. Mám praxi čeče. Beru Tě za slovo !!! A né že je za 5.minut vrátíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrý večer přátelé a kamarádi Zdar Krajane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Aspon si splnim sen 2 v 1 Primo s timhle: já bych s tím nejel..každou chvíli tomu upadne kryt spodku..to bude nějaká šlupka..... kára... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Presne kvuli tomu jsem kamaradovi zacala rvat do telefonu ze to s nim malem seklo... chudak Asi neměl tak dlouhý ruky když držel ten telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Aspon si splnim sen 2 v 1 Primo s timhle: tak to je mala paradicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Standi čuuus Zdar Krajane. všechny zdravím koukám, že tady probíráte alkoholový téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 já bych s tím nejel..každou chvíli tomu upadne kryt spodku..to bude nějaká šlupka..... kára... I kdyby tomu meli upadnout dvere tak veris ze v tu chvili by mi to bylo tak nejak jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrý večer přátelé a kamarádi zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to se divím že chutnal...většina lidí rozmlsaných z gambáče apd. sraček brečí že je krákora hořkej...jak děcka..chtěj sladký... Nejsem vybíravej a naše piva jsou vesměs všechny dobrý. Měli by jezdi do Německa. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Asi neměl tak dlouhý ruky když držel ten telefon To nevim jediny co mi na to rekl bylo ze nejsem normalni... coz vim uz davno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Beru Tě za slovo !!! A né že je za 5.minut vrátíš Neboj... ty se vrátí sami a rádi.. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 I kdyby tomu meli upadnout dvere tak veris ze v tu chvili by mi to bylo tak nejak jedno jasný....když už je člověk "posranej" strachy,tak je to jedno.... já bych si asi ustřík do textilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nejsem vybíravej a naše piva jsou vesměs všechny dobrý. Měli by jezdi do Německa. :smich: nebo do Svajcu.Tady to taky neni zadna hitparada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jasný....když už je člověk "posranej" strachy,tak je to jedno.... já bych si asi ustřík do textilu Tak vrchy jsem chtela jezdit uz driv ale nestihla jsem dodelat auto tak si zajedu aspon s timhle... toe neco jinyho nez Opel Ale rally me taky nejak nelaka no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj hospůdko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.