Březen 26, 200916 r Nejsem vybíravej a naše piva jsou vesměs všechny dobrý. Měli by jezdi do Německa. :smich: jj celkově na tom jsme dobře ale jsou i vyjímky,který jsou hnusný jak prdel 80 letý báby...třeba Primátor,Ostravar,Gambáč 10 atd..
Březen 26, 200916 r Zdravicko vsem .... Rosťo diky za mejliky ,,,ted bych chvili prosil pauzicku at to vsecko skouknu pac casu moc neni
Březen 26, 200916 r Autor To nevim jediny co mi na to rekl bylo ze nejsem normalni... coz vim uz davno Neví co mluví nebo měl delírium !!!
Březen 26, 200916 r Mě se to moc líbí.A Vám? vypadá to suprově, já jsem spíš na ovály, ale dvojitý koncovky se mi moc líbí
Březen 26, 200916 r Mě se to moc líbí.A Vám? ....Ti tam narvali v Laityngu šestiválec podélně vid?...líbí se mi to....taky mam Laityng a v Chlumci umí
Březen 26, 200916 r Mě se to moc líbí.A Vám? vypadá to suprově, já jsem spíš na ovály, ale dvojitý koncovky se mi moc líbí
Březen 26, 200916 r Caucau ,,,jak se mate ? ... Zitra konecne patek ... Mate neco v planu ? Romane,,parada ! : ) Upraveno Březen 26, 200916 r od Jero
Březen 26, 200916 r Autor Neboj... ty se vrátí sami a rádi.. No tak to bych právě hned nechtěl Nejlíp až tak po druhým pivu což je večer !!!
Březen 26, 200916 r Zdravicko vsem .... Rosťo diky za mejliky ,,,ted bych chvili prosil pauzicku at to vsecko skouknu pac casu moc neni Jasně Jero. Dáme pauzu.
Březen 26, 200916 r Ahoj Jero Ahoj Jani Ahoj Luky Ahoj Standis Moc děkuju za pochvalu-je to zásluha MichalaK a taky Rostika-poradil mi s uchycením koncovek
Březen 26, 200916 r Mě se to moc líbí.A Vám? Já už svůj názor řekl. :palec2: :palec2: :palec2: :palec2: :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.