Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosta u toho byl...a byl jsem moc rád jinak bych to musel předělávát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj JeroAhoj Jani Ahoj Luky Ahoj Standis Moc děkuju za pochvalu-je to zásluha MichalaK a taky Rostika-poradil mi s uchycením koncovek tak až budu dělat vejfuk, vím na koho se obrátit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jerysku ja budu mit volnou akorat nedeli takze neplanuju vubec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Takze prace rikas ..., bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj JeroAhoj Jani Ahoj Luky Ahoj Standis Moc děkuju za pochvalu-je to zásluha MichalaK a taky Rostika-poradil mi s uchycením koncovek Dej sem tu fotku zespoda Romčo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Standis: jak píše Lukyn-firma dělá kvalitně a nejsou to žádny frajirci.Maji zastoupení po celých Čechách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jerysku ja budu mit volnou akorat nedeli takze neplanuju vubec nic Koukam,ze vsichni poctive pracujou a ja se zas budu flakat.., Tak to je na nejakou nedelni odpoledni prochazecku .) Standis .. Takl snad to nebude tak horky jak pres tyden a rychle to utece .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jerysku ja budu mit volnou akorat nedeli takze neplanuju vubec nic tak to jsme na tom skoro stejně, akorát já jsem slíbil švgrovi, že mu půjdu pomoct na stavbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak ještě: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Caucau ,,,jak se mate ? ... Zitra konecne patek ... Mate neco v planu ? Ahoj Jero Tak dneska jsem zjistil v hokně že mám pátek už dneska !!! A jediný co mám v plánu se zítra někam vypařit páč je doma s tou mou nádherou i tchýně - Sodoma gomora !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jery tak zrovna na tuhle sobotu to vchází od půl 7 do 17, ale snad si stihnu dá malinkýho šlofíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak ještě: Tož kolik to teda koštovalo - pokud to není tajný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jery: Pokud bude pocasi tak to vidim v nedeli na masinky... toe taky pekna prochazka Standis: Ja jdu bohuzel do normalni prace... a uz me to pekne se.... stve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mě se to moc líbí.A Vám? Mno pekný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romane super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 HF: neni to tajny...majitel řekl cenu i když na tom bylo vic práce než jsme si mysleli-cenu zachoval.Je to borec.Cena 5250,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak ještě: na tomhle heveru mi auto stálo taky:) je to tedy kompletní výfuk? jakej to má zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak až budu dělat vejfuk, vím na koho se obrátit duplex..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 HF: neni to tajny...majitel řekl cenu i když na tom bylo vic práce než jsme si mysleli-cenu zachoval.Je to borec.Cena 5250,- to je cena za práci a komplet výfuk??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 HF: neni to tajny...majitel řekl cenu i když na tom bylo vic práce než jsme si mysleli-cenu zachoval.Je to borec.Cena 5250,- To není tak hrozný !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ano Standis.Rosta to muže potvrdit.Ukazoval jsem mu fakturu.Cena je za materiál a práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Najmis: ano.Duplex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ano Standis.Rosta to muže potvrdit.Ukazoval jsem mu fakturu.Cena je za materiál a práci. tak to musím uznat je hezká cenovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ahoj Jero Tak dneska jsem zjistil v hokně že mám pátek už dneska !!! A jediný co mám v plánu se zítra někam vypařit páč je doma s tou mou nádherou i tchýně - Sodoma gomora !!! zdarec : ) Jo to se pak jde z prace pri ctvrtku paradne co ... jaj,,no tchyne,,nic prijemnyho ,tak neco vymysli pak se pochlubis ... Standis - Jasne ,hold bez prace nejsou .... Cary - Joo,,to verim ,nejsem sice motorkar,ale zavidim jim kdyz vidim jak vyjizdi pri svitu slunicka po zime na silnice .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak ještě: Vypada to hodne dobre..., ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.