Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No nic kamaradi,mazu do sprchy a hura na drink Tak čau Jiříku a užij si to. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 zdarek dnes klid na luzku? A zítra dovolenkujeme spolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jj. Na 2:15 se mě vůbec nevyplatilo jezdit do hokny No co naděláš Laďo. My nejsme šéfové viď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosto: jaká byla cesta domů? Vše v normě? V pohodě Romane. D11 byla skoro prázdná a nepršelo takže OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 My nejsme šéfové viď. a asi nikdy nebudeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Akorát že manželka musela jet MHD.Doufám že mi nenadávala! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ne ne Ona je pohodová baba. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 a asi nikdy nebudeme No třeba se Stando jednou zadaří a kápne nějakej Jackpot ne ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No co naděláš Laďo. My nejsme šéfové viď. Jj. Zase vymysleli u vrchnosti nějakou ptákovinu . Asi se podívám ještě po nějakým šolíšku abych nemusel být "doma" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Akorát že manželka musela jet MHD.Doufám že mi nenadávala! Tak jí řekni že já taky jezdím celej den sockou a už mě to ani nepřijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No třeba se Stando jednou zadaří a kápne nějakej Jackpot ne ??? :smich: no vidíš, na to jsem zapomněl, asi se budu muset podívat, jaký čísla zkusím vsadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosto: tak to je jasny.Pohodář k pohodářce a vo vovo votom to je! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak jí řekni že já taky jezdím celej den sockou a už mě to ani nepřijde jenže ty máš za to peníze a manželka to má ázadarmo, to by se jí nemuselo líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) No něco málo jo. Editováno: 26. Březen 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosto: tak to je jasny.Pohodář k pohodářce a vo vovo votom to je! No jo. Časem člověk začíná vnímat a přemýšlet trochu jinak Hmmm... :feve: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrý večer klucí...jak se dneska máme? Já žíznivě tak tu kropím do sebe lahvové géčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 HF: jenže Tobě za to plati VÝPLATU! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jenže ty máš za to peníze a manželka to má ázadarmo, to by se jí nemuselo líbit Jo Standis má pravdu. Ona navíc za to musí platit viď ??? :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Apropo Romariooo - jak seš spokojenej s tím čističem kol od Petra ??? Včera mě došel tak se do toho zítra pustím !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) prešně tak Rosťo Editováno: 26. Březen 2009, autor: Standis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrý večer klucí...jak se dneska máme?Já žíznivě tak tu kropím do sebe lahvové géčko... Zdarec Bylzde. To nechlastej.... Najmis říkal,že je to sračkový pivčo. Dej si Regenta nebo Budvárek ne ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrý večer klucí...jak se dneska máme?Já žíznivě tak tu kropím do sebe lahvové géčko... ty jo,, už aby byla sobota, abych si mohl taky zaskočit na jedno orošený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 kdepak,holky zejtra odjizdeji,tak si strihnem dneska jeste jednu paradu na rozloucenou tak fandim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 dobrý večer klucí...jak se dneska máme?Já žíznivě tak tu kropím do sebe lahvové géčko... Brej večír 21:15 Jak nám to tu zase letí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zdarec Bylzde. To nechlastej.... Najmis říkal,že je to sračkový pivčo. Dej si Regenta nebo Budvárek ne ??? Géčko je dobrý...jinak piju ještě staráče lahvovýho...na to čený nějak není čas a když je čas tak nejsou lidi a sám na pivo nechodím:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.