Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 'Ovidius' : měl jsem ty lasery i vzádu ale to jsem musel sundát...po doporučení známých cajtu...ted je mám jako náhradní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Asi takhle... a mas to i docela pekne udelany... ono se to asi nemuze moc schovavat ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Zdarek!taky po jidle? čauky dávno, teď už i po kávičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak já si myslim že kdybych Vám to neřekl tak to ani nepoznáte kde to mám umístěné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak uz ti tak rikat nebudu ale musis dat nejakou dalsi fotku te tve pekne kamaradky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Asi takhle... to není ani skoro vidět. to jsem myslel, že je větší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 'Ovidius' : měl jsem ty lasery i vzádu ale to jsem musel sundát...po doporučení známých cajtu...ted je mám jako náhradní hmm jaka byla cena? pekna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 čaukydávno, teď už i po kávičce takze pred svacinou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Třeba toto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tak já si myslim že kdybych Vám to neřekl tak to ani nepoznáte kde to mám umístěné... ale za dvacicku peknej spas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jo docela dobry,ale favoritka je ta pekna blondynka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Laserové rušičky jen dopředu i s praci mě stáli 9 tisic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 takze pred svacinou asi tak nějak , ale teď už jen čekám až budo 4 a zabalí to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Třeba toto: no nic moc velebnosti , včera jsi ukazoval lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Laserové rušičky jen dopředu i s praci mě stáli 9 tisic. hmmm mas tip kde? kdyztak SZ klidne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 to jirka3 combo 10l/100km Audi A4 (B6) Avant 3.0 quattro ale zasejc to ma 220 kobyl ze, a jeste k tomu vsehrab. Zere to v podstate stejne jako kamosova V6 v E46 a to ma jen dvoulitra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ovidius: http://www.autootas.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Svoje auto jen tak nikomu do servisu nedávam ale ta webová stránka co sem dávám je osvědčená...dělaji tam většínou auta nad milion a výše...takže co jsem měl možnost vidět jejich práci a jejich přístup tak bych se toho nebál...za jedná! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jj taky nedam auto jen tak nekomu se sroubovakem v ruce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Takže víš o čem mluvím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Takže víš o čem mluvím... jasny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Asi takhle... Tak to je parada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 no musim taky neco takoveho poresit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Rušičky mě ještě nezachránili ale antiradar Valentine One už třikrát! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Kouknu na nej ... Docela si me navnadil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.