Březen 26, 200916 r jezis copak? neco jsem zmeskal? Tu barvu v podpise. Nemůžu na to přijít... :wallbash:
Březen 26, 200916 r Vzhledem k tomu že jsou toho 2.litry a zatím slyším (teda čtu) jenom chválu tak jo 2litry za 200 ??? tak to je opravdu zadarmo. Díky kluci za reference
Březen 26, 200916 r Tu barvu v podpise. Nemůžu na to přijít... :wallbash: označ celý text a vyber barvu
Březen 26, 200916 r Bylzde: Caau chlape Romariooo: Zitra uz jdu do prace ... budu mit volny ted akorat nedele Ovi ahoj
Březen 26, 200916 r Standis...o čem seto bavíte na mytí kol? tady máš ve stálých nabídkách, ale stačí si přečíst začátek a konec http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=55290
Březen 26, 200916 r Tu barvu v podpise. Nemůžu na to přijít... :wallbash: dej si uprava podpisu a oznac si mysi text co chces mit jinou barvou a o trochu vejs mas A a na to klikni a zvol barvu ja muzu menit jen text tvuj ale ne barvu
Březen 26, 200916 r No tak jakto že jsme ještě nešli na pivrnce? tak můžeme oživit téma, teď tady budu trávit pátky, tak můžeme něco spáchat http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=59867
Březen 26, 200916 r Ale už doma doufám !!! Ja jsem furt doma Hrala jsem si s webkou tak me to trosku zamestnalo
Březen 26, 200916 r Vy se bavite o myti kol? Ja mam umyto celorocne prostě někteří jsou na tom líp. já umejvám, jen když je hezky
Březen 26, 200916 r Taky bych se mohlv práci zeptat kolegů na njaký taková odmašťovač..třeba je to náš výrobek:) Jak jinak je CMF?
Březen 26, 200916 r prosimte nevis kde shanet retez na minibike? U nas? minibike-shop.eu ale nevim jestli ho tam kluci jeste maj. Ale muzu jim zavolat
Březen 26, 200916 r Standi: Me hlavne tohle mimino spinka v garazi takze se ani nezaspini Bylzde: V ramci moznosti dobre a u tebe?
Březen 26, 200916 r dej si uprava podpisu a oznac si mysi text co chces mit jinou barvou a o trochu vejs mas A a na to klikni a zvol barvuja muzu menit jen text tvuj ale ne barvu Díky moc chlapi. :palec2:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.