Březen 26, 200916 r Víš kde jsou VŠ koleje?Tak jedna se jmenuje Blanice a tam je dola ta knajpa.. tak to vím, kde jsou koleje
Březen 26, 200916 r Bylzde: O tom mi povidej.... Romariooo: No tak v mini bych vypadala spis zoufale A co ty děláš když nepracuješ?
Březen 26, 200916 r Ee co ja? že by jsme mohli uspořádat malý pivní srazík a ty by jsi se mohla přidat
Březen 26, 200916 r Romariooo: Nepodcenuju toe realita Bylzde: V tydnu jsem v praci od rana do vecera a kdyz mam volno tak jak kdy... bud na moto ale to pocasi nepreje, nebo nejaka akce bo v klidku doma Standis: Tak to hodte do toho myho tematu... ja jsem pro kazdou spatnost
Březen 26, 200916 r Stando teď dobrý ne ??? klidně bych tam dal i jinou barvu než černou, na zeleným skinu to vypadá dobře
Březen 26, 200916 r Standis: Tak to hodte do toho myho tematu... ja jsem pro kazdou spatnost hlavně tam občas zajdi, jdu tam dát podmět
Březen 26, 200916 r hlavně tam občas zajdi, jdu tam dát podmět Vzdycky kdyz jsem tam koukala tak nic a pak kdyz jsem prestala tak se tam zacalo neco domlouvat tak nevim
Březen 26, 200916 r Nepodcenuju akorat se uz nejakych 21 let znam Lidé se mění. Taky jsem si myslel,že se znám po tolika letech.
Březen 26, 200916 r Vzdycky kdyz jsem tam koukala tak nic a pak kdyz jsem prestala tak se tam zacalo neco domlouvat tak nevim tak teď se to třeba průběžně chytne
Březen 26, 200916 r Lidé se mění. Taky jsem si myslel,že se znám po tolika letech. No ale nekteri ne ze dne na den a nekteri uz vubec ne k lepsimu
Březen 26, 200916 r Oukaaa budu to sledovat sleduj, kdyby to někdy vyšlo a šlo se na jedno malý orošený Upraveno Březen 26, 200916 r od Standis
Březen 26, 200916 r Kdyz uz tak na holou aspon? Od Romana Na zadek a odemně na zadek zepředu A samo že naholou:)
Březen 26, 200916 r Kdyz uz tak na holou aspon? tak to se za chvilku zase zvrhne, asi raději půjdu přemýšlet do polštáře EDIT:ani jsem to nestihl napsat a už je to tady Upraveno Březen 26, 200916 r od Standis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.