Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosta a Romca: Kdo z vas dvou se chystal spat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No i to je možnýStačí si dobře stoupnout na kraj ranveje stačí šikovně zaparkovat na černáku u ccm vid.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tri-xenon ve světlech...?hmmm kua to budeš mít xenon parkovačky..???? a jak pořešíš mlhy ty...?nacpat tam výbojku a patici a to celý zadeklovat....??jak sem to řešil já asi víš... Najmis to tam bude muset narvat pouliční lampu ne !!! :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Rosta a Romca: Kdo z vas dvou se chystal spat? Roman já eště ni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tri-xenon ve světlech...?hmmm kua to budeš mít xenon parkovačky..???? a jak pořešíš mlhy ty...?nacpat tam výbojku a patici a to celý zadeklovat....??jak sem to řešil já asi víš... No je tam málo místa,budu tam muset dát do mlhy D1S a ted budu měnit xenon čočku za bixenon čočku a v dálce zůstane normál xenon jak prve Uvidímejak se to povede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Najmis to tam bude muset narvat pouliční lampu ne !!! :smich: ani ne...D2S stačí... kdo s takovým nočním viděním nejel neví vo co gou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Sakra to je nuda asi pujdu spat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No je tam málo místa,budu tam muset dát do mlhy D1S a ted budu měnit xenon čočku za bixenon čočku a v dálce zůstane normál xenon jak prve Uvidímejak se to povede. tak to bude prostě Ulet světlo..... podle mě už to co ted máme je Maximálně dostačující.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Sakra to je nuda asi pujdu spat s romcou...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 stačí šikovně zaparkovat na černáku u ccm vid.... A trošku si posvítí na sousedy co?.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Sakra to je nuda asi pujdu spat Semnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 s romcou...? Sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Najmis: já nemužu.Já spim sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Semnou? S kralikama nespim... nejsem zoofil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak to bude prostě Ulet světlo..... podle mě už to co ted máme je Maximálně dostačující.... No ty tlumený to ještě teď není ono,proto tam příjde ten bixenon ci se dává do supíka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 S kralikama nespim... nejsem zoofil A sakra..si tam dám asi medvěda...mám jiné přednosti jako králík Už jsi ho někdy viděla v akci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo to byla prdel..ty paneláky byly celkem daleko....by mě zajímalo jaký to byl pohled od nich... proč D1S nemá d1ska takovou tu velkou hranatou patici..? kulatá patice se schovává líp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A sakra..si tam dám asi medvěda...mám jiné přednosti jako králík Už jsi ho někdy viděla v akci? Prave ze videla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 CMF: já nejsem králik! Já jsem znamení býýýk! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo to byla prdel..ty paneláky byly celkem daleko....by mě zajímalo jaký to byl pohled od nich...proč D1S nemá d1ska takovou tu velkou hranatou patici..? kulatá patice se schovává líp... No ta D2S je dlouhá a mě se to tam nevejde pod dekl...Ta D1S má i menší trafo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Prave ze videla Aha tak nic no:) Jsem si říkal holka z měst..ta nebude ani vědět jk vypadá králík:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 CMF: já nejsem králik! Já jsem znamení býýýk! Ja lev... to nejde dohromady by jsme se pozabijeli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Aha tak nic no:)Jsem si říkal holka z měst..ta nebude ani vědět jk vypadá králík:) Nejsem holka z mesta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: tlemim se na celej barák! To se Ti povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde.trafo je šumák...to stejnak musí bejt venku... Romariooo:ještě že ne plemenný býýýk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.