najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 já teda rak.....a pozadu nelezu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: tlemim se na celej barák! To se Ti povedlo No dělám si prču pořád...a to ještě CMF neví že mám jen 5 cm...proto ten kralík...zato mám dlouhý jazyk:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 u bot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ste nějak sklouzli mimo hospodu co??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jj...i s malym kašpárkem se dá zahrát velky divadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Bylzde.trafo je šumák...to stejnak musí bejt venku... Romariooo:ještě že ne plemenný býýýk.... No jo no,ale ta patice je problém...snad se mitam ted povede nějak namontit tu čočku...nedávno jsem čistil ty čočky co mám a ty paraboly za čočkou jsou vypálené jako prase....a sehnat je to asi nemožné...pokud seženu tak pak půjdou do mlhovek do nárazníku...penta xenon Editováno: 26. Březen 2009, autor: Bylzde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jak kdo já jsem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jj...i s malym kašpárkem se dá zahrát velky divadlo... No jo ale co neutlučeš z toho se budeš muset vylízat:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 5 cm? Tak na to me fakt neutahnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak spat ne? rano se vam nebude chtit vstavat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ste nějak sklouzli mimo hospodu co??? :smich: Vítej v Modré ústřici..dáme tanec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak spat ne? rano se vam nebude chtit vstavat! Tati ještě chvilku ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tady je to samý zvíře čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 5 cm? Tak na to me fakt neutahnes Nebudu táhnout..lepší je tlačit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 sakra druhý géčko ve mě a zbytek je teplej..tak si dám asi rumík s kolou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ste nějak sklouzli mimo hospodu co??? :smich: Ja nic to voni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak spat ne? rano se vam nebude chtit vstavat! No vypadá to Ovi, že ani neusnou čuníci... :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tomu se řiká společná nota!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nebudu táhnout..lepší je tlačit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja nic to voni Jo voni...ty jsi kecka vid?a minimálně se čtyřma proužkama...nevím kdo tady narážel na králíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No jo no,ale ta patice je problém...snad se mitam ted povede nějak namontit tu čočku...nedávno jsem čistil ty čočky co mám a ty paraboly za čočkou jsou vypálené jako prase....a sehnat je to asi nemožné...pokud seženu tak pak půjdou do mlhovek do nárazníku...penta xenon Moc to komplikuješ... blázne..do mlhy cpát ještě čočku.... fakt bys musel pak jezdit na letiště aby jsi viděl celou šířku světla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Vítej v Modré ústřici..dáme tanec? Bych ti pošlapal pacičky ty woe. Já to moc neumím. :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak spat ne? rano se vam nebude chtit vstavat! Jeste chvili tati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tomu se řiká společná nota!!! No já nic já muzikant:) ty taky muzikant? Tak dáme tu naši ne?? Aaaaaa vysoký jálovec...vysoký jako já...zpívej ne??.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo voni...ty jsi kecka vid?a minimálně se čtyřma proužkama...nevím kdo tady narážel na králíky... Ho mas v avataru tak cooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.