Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bych ti pošlapal pacičky ty woe. Já to moc neumím. :smich: :smich: :smich: To nevadí tě ty ovulační pohyby naučím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: zahraješ nám pisničku na přáni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Moc to komplikuješ... blázne..do mlhy cpát ještě čočku.... fakt bys musel pak jezdit na letiště aby jsi viděl celou šířku světla.... Uvidíme jak to vyjde...kdyžtak ve zpátečce je místa dost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ho mas v avataru tak cooo Mám no:) a ty tam máš nějakou geishu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: zahraješ nám pisničku na přáni? A jaká to bude? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 To nevadí tě ty ovulační pohyby naučím. Tak jo. To bude bomba.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mám no:) a ty tam máš nějakou geishu:) Ti dam gejsu Neco se ti na ni nelibi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ty woe zpomalte. Nemůšu si dojít ani na hajzlik. Brrrzděte. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak já jsem hrál v 90 letech takže to je můj styl.Hitovky jako je Ice"MC,Scooter,CB Milton,Corona a tak dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ty woe zpomalte. Nemůšu si dojít ani na hajzlik. Brrrzděte. :smich: Ser na to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Uvidíme jak to vyjde...kdyžtak ve zpátečce je místa dost:) Každopádně ti držím palce a když se povede budeš asi xenonmaister mě to stačí takhle...a prošel jsem i STK nevím jestli projdeš pak i ty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak já jsem hrál v 90 letech takže to je můj styl.Hitovky jako je Ice"MC,Scooter,CB Milton,Corona a tak dále... Pecka je Love message..je to od více autorů..scooter,, Erotic, mr. president atd.. fakt dobrá věc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Romčo moje hity jsoum I.Maiden, Manowar,Hellowen, Judas Priest atd.. :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ti dam gejsu Neco se ti na ni nelibi? Nevím neznám tě osobně,ale ten létající kruh co máš nad hlavou se mi nějak nezdá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pecka je Love message..je to od více autorů..scooter,, Erotic, mr. president atd..fakt dobrá věc! Hehe to mi zrovna hraje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak já jsem hrál v 90 letech takže to je můj styl.Hitovky jako je Ice"MC,Scooter,CB Milton,Corona a tak dále... Snap.2unlimited,U96.Twenty for seven.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Každopádně ti držím palce a když se povede budeš asi xenonmaister mě to stačí takhle...a prošel jsem i STK nevím jestli projdeš pak i ty... STK co to je? tam já nejezdím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nevím neznám tě osobně,ale ten létající kruh co máš nad hlavou se mi nějak nezdá.. Mam si tam dat svou fotku a jeste srdicka kolem nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Snap.2unlimited,U96.Twenty for seven.... Jj to jsou peckovky...jsem poslouchal když jsem byl mladej a pěknej..teď jsem starej a poslouchám to pořád... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mam si tam dat svou fotku a jeste srdicka kolem nebo co? Ještě se zamiluju a neusnu tak raději ne Jani:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 a kdo muže ATB...????takovej styl já mužu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Jo. To by bylo pěkný Jani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hehe to mi zrovna hraje Tak vidíš jak jsi šikovná...pěkný song vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: pořád je ale upravujou a mixujou vid? Budeme spolu mít řeč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 STK co to je?tam já nejezdím... aha..... no já tam byl a i tak ready...známej to nebyl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.