Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja zas muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 a kdo muže ATB...????takovej styl já mužu... The Summer, Let U go, Hold You, Marrakech...no čeče mám best ofku a je topeck..jsem na tom byl jeden čas dost ulítlej..škoda že už moc Andrea moc netvoří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja zas muzu Hledáš chlapa jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: pořád je ale upravujou a mixujou vid? Budeme spolu mít řeč... říkám že 90% hitovek co ted vyjde jsou předělávky od 60-90 let.. třeba Guru Josh-Infinity nebo Robert Miles Children(ted Dave Darell) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hudba je mé hobby a moje práce takže asi tak:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Be my lover...jj To byli časy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No nic lidičky. Jdu do pelechu. Mějte se a dobrou noc. Čus zítra. kol6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ja zas muzu uplně se vidím v 15 na disco jak sem pařil..... :smich: dneska mě tenhle konkrétní song tak leda rozesměje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No nic lidičky. Jdu do pelechu. Mějte se a dobrou noc. Čus zítra. kol6 no jo mladý odpadaj Dobrou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A neboooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No nic lidičky. Jdu do pelechu. Mějte se a dobrou noc. Čus zítra. Dobrou Rosťo A zítra ?!? - to se ještě uvidí kde nakonec budu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 uplně se vidím v 15 na disco jak sem pařil..... :smich: dneska mě tenhle konkrétní song tak leda rozesměje... Zrovna zítra jedu hrát československou a oldies..,tk bude trochu nostalgie:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Hele tak co avatar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Brou Rosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 CMF: je to bomba! Pěkny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no jo mladý odpadaj Bych tady teda já starej vůl ještě zůstal, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hudba je mé hobby a moje práce takže asi tak:) asi si nechám vypálit nějaký DVD od tebe....mám v PC pár GB music,ale tza ty roky v kolbence mám všechno oposlouchaný..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 CMF: je to bomba! Pěkny! A ten kvuli kterymu ho zmenim taky neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Brou Rosti Papa Jani kol5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A neboooo Ty jo asi jsem se zamiloval:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ty jo asi jsem se zamiloval:) Zase tak dobra ta pisnicka neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Zase tak dobra ta pisnicka neni Ta písnička je super! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A co toto??? http://www.youtube.com/watch?v=5MdOVQRWy3o...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mr.Vain: ty woe...to byla pecka jako prase!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.