Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ta písnička je super! OK OK uz mlcim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A co toto??? http://www.youtube.com/watch?v=5MdOVQRWy3o...feature=related Romane Maduar pořád hraju..je to bomba..někdo čumí co to je a kdo zná tak pořádn paří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A jeste jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) A jeste jeste tak tohle je snad jasný a taky jsem Snap jmenoval.... Editováno: 26. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: nekecej!!! Jako fakt??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 OK OK uz mlcim Nemusíš mlčet...Nemohl jsem přeci napsat že jsem nemyslel tu písničku ne..vždyť jsi na to čekala...neboj už mám pár princezen přečtených:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: nekecej!!! Jako fakt??? By jsi asi občas koukal co hraju za vykopávky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak tohle je snad jasný a taky jsem Snap jmenoval.... Tak to mi uniklo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A tohle znáte??Jedna cirkusová... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Nemusíš mlčet...Nemohl jsem přeci napsat že jsem nemyslel tu písničku ne..vždyť jsi na to čekala...neboj už mám pár princezen přečtených:) Ale jdi ty brepto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Chtěl bych Tě někdy vidět v akci.Ty se tím živiš naplno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak to mi uniklo to je v pohodě...se stává i v lepších rodinách..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ale jdi ty brepto Dobře už mlčím no:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Chtěl bych Tě někdy vidět v akci.Ty se tím živiš naplno? No čeče asi budeš muset přijet trochu ku Praze...hraju zítra v Liblicích u mělníka...tam mám českoslovesnkou a oldies a nebo třeba ještě v Brandýse na Labem...tam budu 4.4. hrát oldies...rád tě poznám osobně chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Dobře už mlčím no:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 a co tohle? http://www.youtube.com/watch?v=gzyFmilkd80...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tuhle zná taky každý ale málokdo zná od koho je originál...tak tady je http://www.youtube.com/watch?v=VBnkJQWe0JQ...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 A tohle znáte??Jedna cirkusová... znám.... kua ted sem si vzpoměl na jeden song a nevím ten název.....v klipu byl týpek s pruhovanou holí...za ním všude bílé pozadí a mega repráky všude....a nebo se mě plete víc písniček dosebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: fajn.Slovo dalo slovo...určitě se uvidíme při nějaké z Tvých akci já jsem na muziku uchyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 No a jedna hodně pohodová do auta http://www.youtube.com/watch?v=QChrDAgr8gA...feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Janinko nestyď se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: fajn.Slovo dalo slovo...určitě se uvidíme při nějaké z Tvých akci já jsem na muziku uchyl. A nechceš přijet toho 4. dubna do toho Brandýsa?Z HK to není tak daleko ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tuhle zná taky každý ale málokdo zná od koho je originál...tak tady je http://www.youtube.com/watch?v=VBnkJQWe0JQ...feature=related Taky mrtě hitovka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Janinko nestyď se... Mi jeste nikdo nerekl z tak male fotky z avataru ze by se zamiloval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Mi jeste nikdo nerekl z tak male fotky z avataru ze by se zamiloval No jo no...jsem ostrozrakej A neboj dělám si pořád srandu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.