Březen 26, 200916 r Autor No jo no...jsem ostrozrakej A neboj dělám si pořád srandu Dyť taky mrkev (nastrouhaná) je dobrá na zrak - nebo né ?!?
Březen 26, 200916 r No jo no...jsem ostrozrakej A neboj dělám si pořád srandu Srandu? A ja myslela ze bude svatba
Březen 26, 200916 r ti tikaj hodiny bo co...? Jasny no.. ve 20 ... my zensky jsme vzdycky o krok dopredu
Březen 26, 200916 r Jasny no.. ve 20 ... my zensky jsme vzdycky o krok dopredu jj to se ani nehádám...jste vpředu ve všem....
Březen 26, 200916 r Jdu pomalu zalomit... brou noc vsem tak dobrou no...a já myslel že budeještě nějaká show před spaním:P
Březen 26, 200916 r Najmis: dobrá muzika!!! Dávejte ještě! je toho hodně..bych to tady zalinkoval zachvíli...ted jsem koukal na JasteRovo video z Března...tak jsem se nachvíli domlčel..na youtubku je toho mrtě...
Březen 26, 200916 r taky to asi zabalím..ráno do práce a večer zase hrát..jen tady dopiju ten rum s kolou a půjdu..
Březen 26, 200916 r Autor fofrem spat! budete rano jak placli po palici A vo tom to je Ale my co máme volno eště nemusíme !!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.