Hrábě Fernétti Vloženo 26. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 do práce až v Po na noční od 22h... Né že bych se chtěl nějak chlubit, ale pokud nebudu "přítel na telefon" tak jdu až ve středu na ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Né že bych se chtěl nějak chlubit, ale pokud nebudu "přítel na telefon" tak jdu až ve středu na ráno tak to je kua volnásek..... to je malá dovolená... co pořád podnikáš s tolika volnem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 fofrem spat! budete rano jak placli po palici a co že jsi dneska nějaký skromný na příspěvky??se s náma nebavíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 tak to je kua volnásek..... to je malá dovolená... co pořád podnikáš s tolika volnem... Tak to se máte..já ráno do rachoty avečer hrát,takže psotel mě čeká tak v 7 ráno v sobotu..a až se vyspím ta se bude montit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak co? Jdeme asi chrápat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 hmmm a nebo že by ještě nějakej fajt na PC...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Najmis: tak sem něco šoupní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 a jde se do klubiku za muzikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Ty jo já mám ještě půlku drinku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: jasná zpráva! Ty viděl mou hudbu v autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak co? Jdeme asi chrápat ne? ¨Jsem zvědav kdo za mě ráno vstane:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Bylzde: jasná zpráva! Ty viděl mou hudbu v autě? Nee neviděl..omrknu to někdy až se setkáme osobně...Já bych si tam taky něco dal,ale auto stojí jen tak na ulici tak nejsem sebevrah...ani sponzor fetek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 (editace) Najmis: tak sem něco šoupní! moje nejoblíbenější gamesa.... souboje z blízka jsou parádní...spomalovací mod pro vychutnání akce...teda jak při který obtížnosti...někdy nutnost...ale celkově mě akčnost hry a její zpracování nadchnulo... http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=7393 Editováno: 26. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pro Tebe: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pro Tebe: měl jsem možnost poslechnout a řekl bych na slušný urovni...žádnej extrém,kdy praskaj okna,ale vyváženej a čistej zvuk,kterej se dá poslouchat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Pro Tebe: hmm oc zajímavé...jsem zvědavý na zvuk..Okta mi vůbec nehraje..fábka předtím byla super a našich Room taky dobrý a to tam je série... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Díky Najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 nechci už cpát do auta nějak moc peněz..stačí co nacpu do údržby a provozu... Ale v pondělí jsem jel TT 2,0TFSI s Tiptronicem a to byl mazeček...tam by asni rádio nemuselo být:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak Fábka hraje mnohem mnohem líp než OI a OII.To samé kdybych narval do Fabie tak bude mít dvojnásobnej efekt a to nepřeháním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 mě teda nepřipadá že by F hrála dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Tak Fábka hraje mnohem mnohem líp než OI a OII.To samé kdybych narval do Fabie tak bude mít dvojnásobnej efekt a to nepřeháním! Fábka je prcek auto...OII je úplně jinde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 mě teda nepřipadá že by F hrála dobře... Já hodil do plata Xploidy a hned to bylo lepší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 Je to hodně o vytlumení dveři chlapci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 no nic všihcni odpadají tak dju vyčistit chrup a jdu taky..tak dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 26. Březen 2009 Sdílet Vloženo 26. Březen 2009 jdu na ten fait.... tak čus bus bambus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.