Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Mel jsem dneska v noci co delat,pres kovbojsky sceny,strilecky,honicky v autech jsem se dostal az k tomu vyfuku ,vypadalo to dobree a rano zas nic Zdar Bylzde ..., Editováno: 27. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Bylzde: koukám že jseš vychrupkanej dorůžova.Včera jste to pěkně dlouho zabalili co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Bylzde: koukám že jseš vychrupkanej dorůžova.Včera jste to pěkně dlouho zabalili co? No já nějak dlouho dopíjel drink..ani přesně nevím kolik bylo,ale snad ani jedna ještě nebyla... čus Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Prave mi prisla fotka od znameho ,, hotovej paparazzi ... staci si nekde odskocit a uz o vas vseci vi ,,Rila,ze to musel blejsknout Asi bych uz ji taky mel umyt chudacka., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No to si piš,že opláchnout minimálně Jero . :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Zdar ušáci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Čau kámo. :kol-35: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No to si piš,že opláchnout minimálně Jero . :smich: asi jn ... Zdarec Spidi .., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Čao Rosťo a Jero, co nového...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Čao Rosťo a Jero, co nového...? Prave jsem objednal D60 ..tak snad uz pristi tejden budu fotit : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Čao Rosťo a Jero, co nového...? Dobrý. Co mašinky Spidi. Jak to fičí ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 kua koukam ven 11+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jero: Já jsem si zase pořídil tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dobrý. Co mašinky Spidi. Jak to fičí ? Jako za mlada, včera jsem odvezl dva páry rychlíků na Jihlavu, takže zhruba 450 km svižným tempem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ty woe. Jel bych někdy s tebo. To musí být paráda. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jero: no tak to se budu těšít na reference fotáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jero: Já jsem si zase pořídil tohle Parada ! ...No po precteni tohodle uz budes uplnej profík ... Slysel jsem,ze je v praze nejakej celodenni seminar o foceni ,stoji to sice 4 tisice ,docela palka ,ale prej se clovek nauci co se tyce spravnyho foceni a pozdejsi upravy fotky .... Ikdyz si rikam,ze se to vsechno raci naucim sam .) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jero: no tak to se budu těšít na reference fotáku Urcite hned nahodim nejakou zkusebni prvni fotku ... Tesim se jak malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Brej den vespolek, dneska je divnej den, řešení jednoho problemku se na měsíc odložilo(jsem za to rád), ale další trable se samy od sebe objevujou, už aby bylo tepleji a byli nějaký víkendový srazíky aby člověk přišel na jiný myšlenky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Rosťo, paráda je to okamžiku, kdy se vezeš jako balík na stanovišti. V okamžiku, kdy jdeš za řízení, je to trochu psycho. V první řadě mě docela deptají nechráněný přejezdy, kterejch je z Brna do Jihlavy nespočet. Případů sebrání aut vlakem na přejezdu je pořád víc a víc a tak z toho mám velkej respekt a před každým přejezdem houkám, co mě síly stačí, protože lidi sou fakt vemena. Další fenemén této doby jsou sebevrazi a opilci na kolejích. Pokud srazíš člověka, kterej je ještě jak takš pohromadě, musíš mu samozřejmě ze zákona poskytnout první pomoc a to není zrovna moc příjemný. Pak už takový normálnější věci, koukat nejen na trať, ale i dozadu na soupravu, jestli je vše right, nehoří ti některej podvozek od brzd (normálka) a podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Hoy Luky ... Jj,takovy dny jsou nejhorsi ... clovek jse rad ,ze se jakztakz vyresi jedno a hned ma na krku dalsi vec..., Todle jsem mel jeste kdyz jsem delal s nabytkem ve firme ...Dodelano upraveno jedno ,reklamace pripadne nespokojenost jinde..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Spidi - No nezda se to co ,,jet si jentak vlackem . Clovek musi davat vetsi pozor nez na silnici s autem. Tuhle jsem si vzpomnel - Minuly tyden stojim u prejezdu na cervene u zavor a borec v lagune nekompromisne projel mezi nema ... Cirka 5-10vterin po tom co zmizel z koleji projel vlak ..., Šilenci fakt... Myslel si jakej je frajer a pritom nechybelo malo zmiztel by .., Editováno: 27. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Parada ! ...No po precteni tohodle uz budes uplnej profík ...Slysel jsem,ze je v praze nejakej celodenni seminar o foceni ,stoji to sice 4 tisice ,docela palka ,ale prej se clovek nauci co se tyce spravnyho foceni a pozdejsi upravy fotky .... Ikdyz si rikam,ze se to vsechno raci naucim sam .) ... Doporučuju knížku Mistrovství práce s DSLR !!! Mám ji asi rok a dočetl jsem se všechno, co jsem potřeboval... Ale jak píšeš, nejvíc se naučíš focením - praxí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak to je hustý Spidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Brej den vespolek, dneska je divnej den, řešení jednoho problemku se na měsíc odložilo(jsem za to rád), ale další trable se samy od sebe objevujou, už aby bylo tepleji a byli nějaký víkendový srazíky aby člověk přišel na jiný myšlenky.... Ahooj Luky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.