Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Brej den vespolek, Čao Luky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Hoy Luky ... Jj,takovy dny jsou nejhorsi ... clovek jse rad ,ze se jakztakz vyresi jedno a hned ma na krku dalsi vec..., Todle jsem mel jeste kdyz jsem delal s nabytkem ve firme ...Dodelano upraveno jedno ,reklamace pripadne nespokojenost jinde..., jj, je to tak,máš pravdu, u mě ted jsou to spise problemy rodinneho charakteru(vztahy s rodici). doufám že po vikendu bude líp a behem nasledujicich 14 dnů se to srovná do normálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Doporučuju knížku Mistrovství práce s DSLR !!! Mám ji asi rok a dočetl jsem se všechno, co jsem potřeboval... Ale jak píšeš, nejvíc se naučíš focením - praxí... Diky za tip ,mrknu se po ni ... Jj,treba vzit fotak a fotit tak dlouho dokud jsi s fotkou spokojen ... To rikam,kazdymu kdo zacina a dokola opakuje,,--Já s tim neumim ,nic nevychazi,,jsem na to levej ....tak říkam : Učenej z nebe nespadl ,tak ber stroj a bež fotit,,fot jednu vec treba 5x i vic ... -------------------------------------------- Luky - ted resim podobnej problem ,, pritula,rodice ..celkove se tech prakticky zbytecnych incidentu nejak sbira ...Tak uvidime. Editováno: 27. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak to je hustý Spidi. To není hustý, to je naprosto normální... Nemluvím o tom, že třeba přijíždíš do stanice a nějaká <I> leze přes koleje, tak vezmeš z ostra za brzdu a zastavíš tak, že poslední vagón je mimo perón. Okamžitě jde na tebe hlašení, že ta <I> seš ty a že jsi zastavil ve stanici nepřípustným způsobem a můžeš se třeba stavět na hlavu a neuděláš s tím nic. Pak máš třeba omezenou rychlost na nějakýho rozestavěnýho objektu na 30 km/k. Projedeš to 35 km/h, protože máš třeba málo vzduchu na intenzivnější brždění a nějakej exot si toho všimne a hned napíše hlašení, který ještě většinou přibarví tak, jako bys to prohučel stovkou a ned to posílá na drážní úřad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Diky za tip ,mrknu se po ni ... Jj,treba vzit fotak a fotit tak dlouho dokud jsi s fotkou spokojen ... To rikam,kazdymu kdo zacina a dokola opakuje,,--Já s tim neumim ,nic nevychazi,,jsem na to levej ....tak říkam : Učenej z nebe nespadl ,tak ber stroj a bež fotit,,fot jednu vec treba 5x i vic ... Jj, přesně tak. Ta knížka sice stojí tuším k 600,- Kč, ale je to parádní bible, je tam všechno co potřebuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Luky - ted resim podobnej problem ,, pritula,rodice ..celkove se tech prakticky zbytecnych incidentu nejak sbira ...Tak uvidime. jo, u nás je to taky defakto zbytečnej incident, kazí mi to však moje pozitivní myšlení a chut do budoucnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jj, přesně tak. Ta knížka sice stojí tuším k 600,- Kč, ale je to parádní bible, je tam všechno co potřebuješ... To je dobra cenovka kdyz si vemu ,ze fotak budes potrebovat jeste hoodne dlouho a treba ja uvazuju ,ze ho jedno zkusim pouzivat profi .. je to takovej muj maly sen .) ... Jinac ,ziram jak to mate v masinkach tezky ... vsechen respekt.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jo, u nás je to taky defakto zbytečnej incident, kazí mi to však moje pozitivní myšlení a chut do budoucnosti S tou chuti vim presne co myslis,a taky mam semtam chvilky kdy me neco odradi .Zatim jsem se ,ale vzdycky nejak oklepal a ziju dal ...uvidime no, Ted je to jeste vpohode ,pak kdyz prijdou decka atd bude to jina ,...Musi bejt vsecko v cajku ,to rikam porad...., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 To není hustý, to je naprosto normální... Nemluvím o tom, že třeba přijíždíš do stanice a nějaká <I> leze přes koleje, tak vezmeš z ostra za brzdu a zastavíš tak, že poslední vagón je mimo perón. Okamžitě jde na tebe hlašení, že ta <I> seš ty a že jsi zastavil ve stanici nepřípustným způsobem a můžeš se třeba stavět na hlavu a neuděláš s tím nic. Pak máš třeba omezenou rychlost na nějakýho rozestavěnýho objektu na 30 km/k. Projedeš to 35 km/h, protože máš třeba málo vzduchu na intenzivnější brždění a nějakej exot si toho všimne a hned napíše hlašení, který ještě většinou přibarví tak, jako bys to prohučel stovkou a ned to posílá na drážní úřad... Tak svině lidi jsou všude co ? :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jero: ja si zase ve skrytu duše myslím že kdyby přišel nějakej potomek že by se to rozseklo a bylo by lepe, myslelo by se na jiný věci, planovalo by se jinak.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jinac ,ziram jak to mate v masinkach tezky ... vsechen respekt.., A to je jen zlomek všech potíží... Prostě všude je něco... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ahoj Lukyne.co kola??? Spokojenost??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Romane, kola-spokojenost maximální, ujel jsem s nima zatím cca 600km převážně po Praze a fakt mi dělají radost:) Během dubna se pokusím vyřešit zápis do TP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jdu na obídek...pak se tu zase ukážu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Jero: ja si zase ve skrytu duše myslím že kdyby přišel nějakej potomek že by se to rozseklo a bylo by lepe, myslelo by se na jiný věci, planovalo by se jinak.... nebo takhle no ,, urcite by se veci braly pak jinač ... Brou chut' ... Spidi- To verim ... Ono,nikde neni vsecko vzdycky ok ,ze ..,vzdycky se najde neco co praci zkomplikuje ci narusi ..., Kua ta knizka je mazec Editováno: 27. Březen 2009, autor: Jero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Lukyn: vypadaji fakt dobře a tomu autu a barvě moc sluší.Hezká kombinace. Nech si chutnat! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Kurec ráno jsem kontroloval olej na měrce (což dělám téměř obden, je to takovej můj rituál) a ten novej čistej olej na té měrce není vůbec vidět... To 15.000 km starý černisko jsem viděl hned, teď musím koukat, kde je tam měrka lesklá a kde už ne... Editováno: 27. Březen 2009, autor: Spidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Kurec ráno jsem kontroloval olej na měrce (což dělám téměř obden, je to takovej můj rituál) a ten novej čistej olej na té měrce není vůbec vidět... To 15.000 km starý černisko jsem viděl hned, teď musím koukat, kde je tam měrka lesklá a kde už ne... .... Ted to rikam,vzdycky se najde neco co nam praci zkomplikuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak svině lidi jsou všude co ? :aggressive: Jj, v tomhle si nevybereš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 .... Ted to rikam,vzdycky se najde neco co nam praci zkomplikuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak jsem po O....proběhla cikanska pečeně s rýží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Spiďul mam dotazek ,, mam ted tu novou klapku a kdyz tocim do otacek tak cirka pri 3500-4000 si to odfoukne jak turbo nevis co to je ? .. dela to normalne u 55kw?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jero: Tak to vůbec netuším, klapka u 55 kW by se podobných projevů měla spíše zdržovati... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 tak jsem po O....proběhla cikanska pečeně s rýží. Mě v hrnci vyšla taková masová směs trochu ve stylu číny s rýží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jero: Tak to vůbec netuším, klapka u 55 kW by se podobných projevů měla spíše zdržovati... Nj,jenze to uz je zas ta nova,,spatna uz sla na reklamacku ...,Tak mi vrta hlavou co to muze byt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.