Březen 27, 200916 r tak jsem po O....proběhla cikanska pečeně s rýží. Ja jedu zachvili na čínu za 20,-
Březen 27, 200916 r Nj,jenze to uz je zas ta nova,,spatna uz sla na reklamacku ...,Tak mi vrta hlavou co to muze byt ... Má ta Tvoje 55 kW odvětrávání kartru do sání...?
Březen 27, 200916 r tak sem zde opět na skok Jero, ty tu ještě jsi? co je u mě novýho, se dočteš na stránce 789-790
Březen 27, 200916 r ahoj Jani dneska sem bez O co ty? už jsi v práci? Ahoooj jsme na tom uplne stejne Jojo uz v praci a jeste jsem se nezastavila
Březen 27, 200916 r nevyte kde bych po netu nasel nejakej shop, kde bych sehnal kohoutek na benzin? k minibiku - muze byt i s fichtlu nebo babety kdyz bude pasovat...
Březen 27, 200916 r Má ta Tvoje 55 kW odvětrávání kartru do sání...? Jsem z5 .... Nebylo s tim nic delano takze od serie ,jj ... Me prave napadlo jestli tam neni problem nejak s tim portenciometrem nebo spinacem ,jestli tam neni nejaka chyba mezi jednotkou a v tehletech otackach nedokaze rozeznat co se deje..,jestli ubrat nebo pridat benalu .., Nevim ,,
Březen 27, 200916 r dostal jsem pokutu tak to nasere. bez 3 bodů a teď ještě flastr. copak jsi provedl???
Březen 27, 200916 r Kuřecí steak a bramborová kaše se zeleninou chtělo by to ještě plzen ale bohužel...
Březen 27, 200916 r Kuřecí steak a bramborová kaše se zeleninou chtělo by to ještě plzen ale bohužel... Dej si Birell Románku... žádný alkohol chlapče. :smich:
Březen 27, 200916 r nene snad bez bodu... bylo to za parkovani... Pokud ti nerikal body tak je to ok ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.