O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zde mate ten formular! a vytisknout a vozit - jasny!? :p nehoda.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zde mate ten formular! a vytisknout a vozit - jasny!? :p jo tak ten už jsem vyplňoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jo tak ten už jsem vyplňoval ojojojoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ojojojoj naopak,byl jsem celkem veselej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jiřiku: jak to? Tys byl rád že do Tebe nabourali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 nene,cca před třema měsícema jsem si vlastní blbostí škrábnul o svodidla přední blatník a nárazník.No ale mám dobrý kámoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak to je pekne tak panove cus bus a vecer mozna - pokud me nechytne zizen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tak to je pekne tak panove cus bus a vecer mozna - pokud me nechytne zizen nápodobně,já už tam jedno točený s kámošem mám naplánovaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ahojtee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Kde jste? Včera jsme se bavili ohledně toho formuláře v autě v připadě dopravní nehody a dnes jsem zjistil že to je povinnost vozit v autě!!! Víte to ??? já jsem si po Novém roce předělával povinný a dali mi k němu už automaticky, do služebáku jsem ho už taky vyfasoval. jen jsem zvědav jak budu odhadovat škodu na Mercedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 CMF - měl jsem o Tebe strach.Pěkně na mě prdíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ahojtee se vždycky ukážeš,pozdravíš a zase zdrhneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ahojtee čauky pražando Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Romariooo: Proc strach? jirka3: Jsem ve worku totiz Standis: Nejsem a nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Romča se tu bojí o každého,viď :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 CMF: protože mám pro Tebe slabost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 CMF: protože mám pro Tebe slabost! Odkdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 CMF-máš doma kozačky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Jiriii prave ze nemam tak me to prekvapilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 CMF: jen aby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Standis: To bylo tedka k cemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Změníme téma! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 CMF:že nejsi a nebude z tebe pražák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ty wole...známej ted frči do Keny.Bomba dovolená za 30 tisic all incl.na 12 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Standis: Tak to vim urcite Romariooo: Tam bych teda nechtela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.