Březen 27, 200916 r To je tvoje ségra ?? Nebo je to z katalogu Neckerman. :smich: :smich: to je normální holka, ale strašně, ale strašně hloupoučká (bohužel)
Březen 27, 200916 r No na 5. třídu vypadá dost dobře Stando. A co pak v 8.třídě to bude kočka. :smich: :smich:
Březen 27, 200916 r Co to je Najmis za hip hopik ???? Jinak tě zdravím chlape... tak 666 musel slyšet snad každej,kdo někdy v minulosti navštívil nějakou pout nebo diskošku..tam se to hrálo pořád...hlavně na tý pouti...
Březen 27, 200916 r to je normální holka, ale strašně, ale strašně hloupoučká (bohužel) Počkej Stando. To je tak hloupá,že jsi jí fotil ve spoďárech ??
Březen 27, 200916 r tak 666 musel slyšet snad každej,kdo někdy v minulosti navštívil nějakou pout nebo diskošku..tam se to hrálo pořád...hlavně na tý pouti... Tak jasně že to znám Najmi ale absolutně to není můj styl hudby. ale jinak dobrý
Březen 27, 200916 r Počkej Stando. To je tak hloupá,že jsi jí fotil ve spoďárech ?? to ne, ale mluvil jsem s ní na srazu a již nikdy více tady je celá fotogalerie, kdyby to někoho zajímalo http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=989849
Březen 27, 200916 r Tak jasně že to znám Najmi ale absolutně to není můj styl hudby. ale jinak dobrý njn hold jiná doba asi... to bude nějakej rock určitě...
Březen 27, 200916 r chlapci a kamarádi loučím se s Váma. musím před 6 vstávat, tak musím jít přemýšlet, abych byl čilej
Březen 27, 200916 r Jsem zvědavej...Metallica? Nene Románku ta to není. Jsem Rocker jak poleno. :rock:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.