najmis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jj pamatuju jak sem na to hopsal...od 15 do cca18 sem byl pravidelnej návštěvník na Dlouhých záhonech(discotéka) a tam se takovýhle hitovky hrály o106 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 právě že bych potřeboval i já tak pujčit od nějakýho DJ PC jednu dobu jsem měl hudby fakt dost cca 60Gb a pak udělal HD pápá a bylo to v pí.... Já mám 30gb ale to vy neposloucháte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jj pamatuju jak sem na to hopsal...od 15 do cca18 sem byl pravidelnej návštěvník na Dlouhých záhonech(discotéka) a tam se takovýhle hitovky hrály o106 kde sou ty časy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 brý, pane varovaný koukám, koukám taky bych mohl něco nahodit: Dobrý.. Ale bohužel mě nepotěšíš.... jsem rocker. :rock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Já mám 30gb ale to vy neposloucháte. njn tak to nám moc nepomužeš.....nedovedu si představit že bych jel v autě se slušnou music a poslouchal tam nějakej metal.... Edit:tím nemyslím svoji černou mrchu..tam je soc music.... Editováno: 27. Březen 2009, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 (editace) Dobrý.. Ale bohužel mě nepotěšíš.... jsem rocker. a co tohle: P.S. klikni na smajla Editováno: 27. Březen 2009, autor: Dakie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ahoj Dakie.Nějaky změny s pani?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Roman mám v Brne pre teba jednu praženičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 njn tak to nám moc nepomužeš.....nedovedu si představit že bych jel v autě se slušnou music a poslouchal tam nějakej metal.... Edit:tím nemyslím svoji černou mrchu..tam je soc music.... I to se dá Najmis. Nemám tam teda muziku ale poslouchat se to dá taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ahoj Dakie.Nějaky změny s pani?... ahoj Romčo nic novýho radši neřešit co výfuk, má to nějakej zvuček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 I to se dá Najmis. Nemám tam teda muziku ale poslouchat se to dá taky. máš origo repra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 a co tohle: P.S. klikni na smajla JJ to znám. Maj taky nějaký pecky. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dakie: ach jo...na nic! Zvuk budu nahrávát o vikendu ale myslím že to nebude žádná sláva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 I to se dá Najmis. Nemám tam teda muziku ale poslouchat se to dá taky. jasný no....ale jen tak šeptem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 máš origo repra? JJ osm ale stačí mi to. Uš jsem starší a pak mě bolí hlava. Hmmmm :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 JJ to znám. Maj taky nějaký pecky. dost dobrej songů! poslouchám to v práci a mazec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dakie: ach jo...na nic!Zvuk budu nahrávát o vikendu ale myslím že to nebude žádná sláva tak to snad slyšíš ne? já měl u Pegyny TD dost pěknej bubláček JJ osm ale stačí mi to. Uš jsem starší a pak mě bolí hlava. Hmmmm když se to dobře vyladí, tak to taky hraje slušně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dakie: ach jo...na nic!Zvuk budu nahrávát o vikendu ale myslím že to nebude žádná sláva o zvuku jsou spíš benzínáky že.....ale i z diesla se dá něco vymámit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Roman mám v Brne pre teba jednu praženičku Fakt Maroši? Kdo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 o zvuku jsou spíš benzínáky že.....ale i z diesla se dá něco vymámit... hlavně když dáš pryč kat, dáš laděný svody a dozadu jen rouru od kamen žádný tlumiče... to je pak bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 co třeba tohle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 hlavně když dáš pryč kat, dáš laděný svody a dozadu jen rouru od kamen žádný tlumiče... to je pak bomba! jjj znám...už jsem tu zminoval kámošovu R19 s cca180PS a duplexem Layting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Fakt Maroši? Kdo to je? rofl no kdo predsa jedlo nie tak pre teba jedného lososa, toho zas nemôžem ja ...ináč v Brne osoby iba iného pohlavia poznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ukáže čas jestli to je dobry nebo ne ale musim to prostě udržovat...myslím tim koncovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 jjj znám...už jsem tu zminoval kámošovu R19 s cca180PS a duplexem Layting pokračoval sem o motorech TDI, ne o benzínech u benzínu potřebuješ aspoň zadní tlumič, jinak se z toho po Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.