Březen 27, 200916 r Ukáže čas jestli to je dobry nebo ne ale musim to prostě udržovat...myslím tim koncovky. ještě abys tu nádheru zanedbával
Březen 27, 200916 r Chlapci, rad bych se vas zeptal, jestli ciste nahodou, nemate behem pristiho tydne nekdo cestu Liberec-Ostrava??
Březen 27, 200916 r pokračoval sem o motorech TDI, ne o benzínech u benzínu potřebuješ aspoň zadní tlumič, jinak se z toho po U diesela je jedno jestli jsou z nerezu...jde spíš o kroucení,délku a spojení jednotlivých trubek od jednotlivých válcu... nerez u diesele téměř nepoznáš...u benzínu to je jiný kafe co se týče zvuku....
Březen 27, 200916 r U diesela je jedno jestli jsou z nerezu...jde spíš o kroucení,délku a spojení jednotlivých trubek od jednotlivých válcu...nerez u diesele téměř nepoznáš...u benzínu to je jiný kafe co se týče zvuku.... nebavím se o matroši u diesela je důležitej průměr a hlavně žádný překážky
Březen 27, 200916 r Ukáže čas jestli to je dobry nebo ne ale musim to prostě udržovat...myslím tim koncovky. já koncovku beru normálně nějakým militem apd...pak leštěnkou a je jak new...
Březen 27, 200916 r já koncovku beru normálně nějakým militem apd...pak leštěnkou a je jak new... Tempo osvědčilo se mi u Pegyny případně Sili-chrom
Březen 27, 200916 r nebavím se o matroši u diesela je důležitej průměr a hlavně žádný překážky jj vím....
Březen 27, 200916 r A nepoškrábu to tim Tempem? Je to nerez ocel. tak tempo mě doma fakt neleží... beru to normálka sonaxem....
Březen 27, 200916 r To je pech, snad se nekdo najde, potreboval bych laskavost snad jo co prodáváš? jj vím.... pustil sis ten odkaz co sem dával? Kiss Delta! A nepoškrábu to tim Tempem? Je to nerez ocel. nepoškrábeš já měl koncovky Ulter Sport, dvouplášťový a super
Březen 27, 200916 r Dobrej večír ve spolek takhle před půlnocí hoj boy... asi pujdu čučet na metrixe...
Březen 27, 200916 r Spis kupuju. Kupuju od jednoho typka z Liberce zadni naraznik, ale uz je nalakovany, tak mame trosku strach, ze nase ,,spolehliva" posta to na 101% poskrabe
Březen 27, 200916 r Dakie: takže Tempo a nebo silichrome? to máš jedno obojí je good a nebo ten sonax, co má najmis máš i 2. a 3. ? myslím že jo někde by se to našlo
Březen 27, 200916 r Spis kupuju. Kupuju od jednoho typka z Liberce zadni naraznik, ale uz je nalakovany, tak mame trosku strach, ze nase ,,spolehliva" posta to na 101% poskrabe tak DPD?
Březen 27, 200916 r to máš jedno obojí je good a nebo ten sonax, co má najmis myslím že jo někde by se to našlo tempo je rozhodně hrubější.... ale zas nerez jentak nepoškrábeš... hlavně to neber ocelákem a bude to ready....jen mě přijde zbytečný kupovat nějaký tempo,když to mužeš vzít leštěnkou co máš na lak... Upraveno Březen 27, 200916 r od najmis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.