Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
hoj boy... :)

asi pujdu čučet na metrixe... :p

Já věděl že jedu dom akorát :palec2: Už mizí óčko !!!

Jo vsak DPD uz jsme resili. Ale nevim, co od nich muzu cekat. Ti kluci s tim v tech dodavkach taky pekne hazi. Vazne bych nerad, aby mi prisel nejak poskrabany a ja ho musel lakovat. To jsem rovnou nemusel shanet cerny, ale vzit od Badyho ten modry :)

Já věděl že jedu dom akorát :palec2: Už mizí óčko !!!

taky ujíždíš na matrixu? :) já si pustil dežotéku na Kiss Deltě :) 90.léta :palec2:

• Autor
ahoj Láďoooooo! :palec2: co je new? ;)

Všechno při starým a pořád stejný. Ale už se blíží ten týden v lázních tak konečně vypadnu aspoň na chvílu :palec2:

Jo vsak DPD uz jsme resili. Ale nevim, co od nich muzu cekat. Ti kluci s tim v tech dodavkach taky pekne hazi. Vazne bych nerad, aby mi prisel nejak poskrabany a ja ho musel lakovat. To jsem rovnou nemusel shanet cerny, ale vzit od Badyho ten modry :)

tak ho snad pořádně zabalí ne? nebude ho posílat jen tak ;) já posílal i 5.vrata na Fábku a došly v pořádku ;)

No nic pánové. Jdu spat bo sem nějaký urvaný. Mějte a opatrujte se. Zétra zdarec. :palec2: :palec2: :palec2:

Všechno při starým a pořád stejný. Ale už se blíží ten týden v lázních tak konečně vypadnu aspoň na chvílu :palec2:

jj, tak to je super! snad si to tam užiješ :palec2: zasloužíš si to ;)

mizím..... :p

čuuuuuuuuuuus.

rosťa: dobrou ;)

najmis: woe závisláku lol brou ;)

Rosto: dobrou noc.

Tak jasne, ze ho neposle jen tak. Ale chapes me ne? Radeji to zkusim prvni tady pres forum, lidem tady urcite verim vic nez prepravnim sluzbam ;)

Dobrou Rosto kol5

• Autor
taky ujíždíš na matrixu? :) já si pustil dežotéku na Kiss Deltě :) 90.léta :palec2:

Tak už jsem ho několikrát viděl ale takový pohádky to já můžu !!! :palec2:

To víš že Ol@f byl ve středu vyhlášen jako nejlepší "dopravní špión" rádia Kiss Hády !!!

Michale: ideální je to přes známého-o tom žádná.

• Autor
No nic pánové. Jdu spat bo sem nějaký urvaný. Mějte a opatrujte se. Zétra zdarec. :palec2::palec2::palec2:

Ahoj Rosťo a dobrou :palec2:

Nějak jsem se zasekl v Brně a dojel dom až teď ale vůbec si nestěžuju :palec2:

Tak už jsem ho několikrát viděl ale takový pohádky to já můžu !!! :palec2:

To víš že Ol@f byl ve středu vyhlášen jako nejlepší "dopravní špión" rádia Kiss Hády !!!

copak objevil? :) nevím, já rád Bonda, ale Matrix mě zrovna neoslovil ;) max. efektama ;)

dobrú Rosťo

Michal už si niečo zohnal??? :help: :help:

Maro zatim nic :help: , jestli myslis dopravu. K narazniku: Ano, uz jsem sehnal, kdo umi ten umi lol

je to black magic? ;)

• Autor
copak objevil? :) nevím, já rád Bonda, ale Matrix mě zrovna neoslovil ;) max. efektama ;)

To je soutěž o "nejpilnějšího bonzáka" co se týče dopravního info - žabičky, radary, nehody, ...

Efekty - několik dobrých PC a někoho kdo si rád hraje a je tu MATRIX jak vyšitej :palec2:

Ano :palec2:

hmm :worthy :worthy :worthy

Maroš: nespěte nám tady!!!

daj nejaký song ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.