Březen 27, 200916 r Autor hoj boy... asi pujdu čučet na metrixe... Já věděl že jedu dom akorát Už mizí óčko !!!
Březen 27, 200916 r Jo vsak DPD uz jsme resili. Ale nevim, co od nich muzu cekat. Ti kluci s tim v tech dodavkach taky pekne hazi. Vazne bych nerad, aby mi prisel nejak poskrabany a ja ho musel lakovat. To jsem rovnou nemusel shanet cerny, ale vzit od Badyho ten modry
Březen 27, 200916 r Já věděl že jedu dom akorát Už mizí óčko !!! taky ujíždíš na matrixu? já si pustil dežotéku na Kiss Deltě 90.léta
Březen 27, 200916 r Autor ahoj Láďoooooo! co je new? Všechno při starým a pořád stejný. Ale už se blíží ten týden v lázních tak konečně vypadnu aspoň na chvílu
Březen 27, 200916 r Jo vsak DPD uz jsme resili. Ale nevim, co od nich muzu cekat. Ti kluci s tim v tech dodavkach taky pekne hazi. Vazne bych nerad, aby mi prisel nejak poskrabany a ja ho musel lakovat. To jsem rovnou nemusel shanet cerny, ale vzit od Badyho ten modry tak ho snad pořádně zabalí ne? nebude ho posílat jen tak já posílal i 5.vrata na Fábku a došly v pořádku
Březen 27, 200916 r No nic pánové. Jdu spat bo sem nějaký urvaný. Mějte a opatrujte se. Zétra zdarec. :palec2:
Březen 27, 200916 r Všechno při starým a pořád stejný. Ale už se blíží ten týden v lázních tak konečně vypadnu aspoň na chvílu jj, tak to je super! snad si to tam užiješ zasloužíš si to
Březen 27, 200916 r Tak jasne, ze ho neposle jen tak. Ale chapes me ne? Radeji to zkusim prvni tady pres forum, lidem tady urcite verim vic nez prepravnim sluzbam
Březen 27, 200916 r Autor taky ujíždíš na matrixu? já si pustil dežotéku na Kiss Deltě 90.léta Tak už jsem ho několikrát viděl ale takový pohádky to já můžu !!! To víš že Ol@f byl ve středu vyhlášen jako nejlepší "dopravní špión" rádia Kiss Hády !!!
Březen 27, 200916 r Autor No nic pánové. Jdu spat bo sem nějaký urvaný. Mějte a opatrujte se. Zétra zdarec. Ahoj Rosťo a dobrou Nějak jsem se zasekl v Brně a dojel dom až teď ale vůbec si nestěžuju
Březen 27, 200916 r Tak už jsem ho několikrát viděl ale takový pohádky to já můžu !!! To víš že Ol@f byl ve středu vyhlášen jako nejlepší "dopravní špión" rádia Kiss Hády !!! copak objevil? nevím, já rád Bonda, ale Matrix mě zrovna neoslovil max. efektama
Březen 27, 200916 r Maro zatim nic , jestli myslis dopravu. K narazniku: Ano, uz jsem sehnal, kdo umi ten umi
Březen 27, 200916 r Autor copak objevil? nevím, já rád Bonda, ale Matrix mě zrovna neoslovil max. efektama To je soutěž o "nejpilnějšího bonzáka" co se týče dopravního info - žabičky, radary, nehody, ... Efekty - několik dobrých PC a někoho kdo si rád hraje a je tu MATRIX jak vyšitej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.