Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 hoj boy... asi pujdu čučet na metrixe... Já věděl že jedu dom akorát Už mizí óčko !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jo vsak DPD uz jsme resili. Ale nevim, co od nich muzu cekat. Ti kluci s tim v tech dodavkach taky pekne hazi. Vazne bych nerad, aby mi prisel nejak poskrabany a ja ho musel lakovat. To jsem rovnou nemusel shanet cerny, ale vzit od Badyho ten modry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Já věděl že jedu dom akorát Už mizí óčko !!! taky ujíždíš na matrixu? já si pustil dežotéku na Kiss Deltě 90.léta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 ahoj Láďoooooo! co je new? Všechno při starým a pořád stejný. Ale už se blíží ten týden v lázních tak konečně vypadnu aspoň na chvílu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Jo vsak DPD uz jsme resili. Ale nevim, co od nich muzu cekat. Ti kluci s tim v tech dodavkach taky pekne hazi. Vazne bych nerad, aby mi prisel nejak poskrabany a ja ho musel lakovat. To jsem rovnou nemusel shanet cerny, ale vzit od Badyho ten modry tak ho snad pořádně zabalí ne? nebude ho posílat jen tak já posílal i 5.vrata na Fábku a došly v pořádku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No nic pánové. Jdu spat bo sem nějaký urvaný. Mějte a opatrujte se. Zétra zdarec. :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Všechno při starým a pořád stejný. Ale už se blíží ten týden v lázních tak konečně vypadnu aspoň na chvílu jj, tak to je super! snad si to tam užiješ zasloužíš si to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 mizím..... čuuuuuuuuuuus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 rosťa: dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 najmis: woe závisláku brou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Rosto: dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak jasne, ze ho neposle jen tak. Ale chapes me ne? Radeji to zkusim prvni tady pres forum, lidem tady urcite verim vic nez prepravnim sluzbam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Dobrou Rosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 taky ujíždíš na matrixu? já si pustil dežotéku na Kiss Deltě 90.léta Tak už jsem ho několikrát viděl ale takový pohádky to já můžu !!! To víš že Ol@f byl ve středu vyhlášen jako nejlepší "dopravní špión" rádia Kiss Hády !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Michale: ideální je to přes známého-o tom žádná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 No nic pánové. Jdu spat bo sem nějaký urvaný. Mějte a opatrujte se. Zétra zdarec. Ahoj Rosťo a dobrou Nějak jsem se zasekl v Brně a dojel dom až teď ale vůbec si nestěžuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Tak už jsem ho několikrát viděl ale takový pohádky to já můžu !!! To víš že Ol@f byl ve středu vyhlášen jako nejlepší "dopravní špión" rádia Kiss Hády !!! copak objevil? nevím, já rád Bonda, ale Matrix mě zrovna neoslovil max. efektama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 dobrú Rosťo Michal už si niečo zohnal??? :help: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Maro zatim nic , jestli myslis dopravu. K narazniku: Ano, uz jsem sehnal, kdo umi ten umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 je to black magic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 27. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 copak objevil? nevím, já rád Bonda, ale Matrix mě zrovna neoslovil max. efektama To je soutěž o "nejpilnějšího bonzáka" co se týče dopravního info - žabičky, radary, nehody, ... Efekty - několik dobrých PC a někoho kdo si rád hraje a je tu MATRIX jak vyšitej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Ano hmm :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 Maroš: nespěte nám tady!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 27. Březen 2009 Sdílet Vloženo 27. Březen 2009 daj nejaký song Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.