Březen 28, 200916 r maros: to snad ne skaja a krozo prej stáli 50m od toho místa Ty vogo. Tak snad maji nejake foto a okomentuji to. Brasin uz je doma.Nema cas pokecat ale to co mi rekl,tak jel jako spolujezdec s predjezdcem.Udajne zazitek na cely zivot.
Březen 28, 200916 r Jinak cestik vsem tady okolo Ja nelestim,ale je tu nadherne. S prezouvanim jeste take pockam. Upraveno Březen 28, 200916 r od maros
Březen 28, 200916 r Jinak cestik vsem tady okolo Ja take nelestim,ale je tu nadherne. S prezouvanim jeste take pockam. Zdarec, lesteni mam v planu az dorazim do Cech,takze nekdy v pulce dubna
Březen 28, 200916 r Jirko: včera jsem zjistil že TomV tady odsud taky vyhrál Báwo.Víš o tom? Nevyhral.Ja jsem mu zprostredkoval prodej
Březen 28, 200916 r pěkné sobotní odpoledne přeji..jak je?? Já zrovna peču..rozpékám světla v troubě A zatím se daří ale je to pekelná práce:) Snad se zadaří a rozdělám je:)
Březen 28, 200916 r pěkné sobotní odpoledne přeji..jak je??Já zrovna peču..rozpékám světla v troubě A zatím se daří ale je to pekelná práce:) Snad se zadaří a rozdělám je:) zdarec, na co je rozdelavas?Budes cistit?
Březen 28, 200916 r zdarec,na co je rozdelavas?Budes cistit? No přemýšlím že bych vyměnil plexi a hlavně budu dávat místo xenon čočky bixenon čočku tak musím trochu upravovat..
Březen 28, 200916 r Autor pěkné sobotní odpoledne přeji..jak je??Já zrovna peču..rozpékám světla v troubě Tak né abys je připek !!! Nebo zapek se sýrem
Březen 28, 200916 r Autor az po,pred nebyl cas Tak to abych se za pár metrů někam vypařil než začnou chodit soudní obsílky
Březen 28, 200916 r Tak to abych se za pár metrů někam vypařil než začnou chodit soudní obsílky neboj,na tohle si davam sakra pozor
Březen 28, 200916 r Autor neboj,na tohle si davam sakra pozor To se ani nedivím při dnešních cenách, že !!!
Březen 28, 200916 r To se ani nedivím při dnešních cenách, že !!! spis jsem na to jeste mladej a blbej
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.