jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ty wole...známej ted frči do Keny.Bomba dovolená za 30 tisic all incl.na 12 dní. V Keni bych se asi unudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Ty wole...známej ted frči do Keny.Bomba dovolená za 30 tisic all incl.na 12 dní. tak to bych si taky nechal líbit.tady zima jak v Rusku a tam hezky teploučko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 pekne odpoledne preji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Tobě taky pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 tobě taky bouráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 i vam panove, jak se vede?? ja to mam velmi velmi pracovni a hodne cestovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 U mě dobrý,akorát zítra bude pro mě smuteční den,jdu přehlašovat Fábii na novýho majitele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 a uz mas neco noveho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ze vzdycky kdyz odejdu tak sem vsichni prijdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 teda sem chtel rict zda panove jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jj jde to...jak u tebe?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 a uz mas neco noveho?? zatím nee,počíhávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 čestík, jsem to v tý práci nějak přehnal, teprve teď doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zatím nee,počíhávám byl jsi juknout na tu oktu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 jj jde to...jak u tebe?? ale jo - ted valim do garaze namontit k navi mp3-WMA cd changer emulator tak snad bude uspech.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 moc to s tou prací nepřehánějte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 čestík, jsem to v tý práci nějak přehnal, teprve teď doma brdo neblazni to chce rum na srovnanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ovi: nene, rumem sem skoncoval, jen decánko v práci hubnu, takže nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zatím nee,počíhávám na co koukas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ovi: nene, rumem sem skoncoval, jen decánko v práci hubnu, takže nepiju ja jsem zhubnul zatim jen na řasách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 byl jsi juknout na tu oktu? zatím nee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 na co koukas?? Tak nějak po všem.Ještě nevím,ale přišly nějaký nabídky tak uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ja jsem zhubnul zatim jen na řasách ja jeste ani na nich ne no nic jdu neco delat cest zatim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 ja jsem zhubnul zatim jen na řasách tak to seš už kluk štíhlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 U mě dobrý,akorát zítra bude pro mě smuteční den,jdu přehlašovat Fábii na novýho majitele a máš už nějakou představu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.