Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ještě neviděl, máš to u sebe ve vlákně? Jdu to okamžitě zkouknout ;)

Mám to u sebe ve vlákně ale musim vypadnout-jedu do fitu se protáhnout protože jsem strašně línej!

protože jsem strašně línej!

:smich: :smich: :smich: ale veď si makal na byte aj 4 výfučikoch kol5:palec2:

Aooj :)

Ahooj Jiri ;)

Ahoj kocko,co novyho?

Ahoj Frigo a sousede :palec2:

Rosťo už máte to oNano?

Ještě ne Maroš. Roman říkal že ho vezme od Vorla, tak nevím kdy. Ale už se těším,protože jsem na to 3 roky nesáhl leštěnkou. :palec2:

Ahoj Frigo a sousede :palec2:

zdarec pane,co novyho?

Celkem nic Jirko. Akorát všude ještě před chvilkou svítilo sluníčko a tady zase chcalo. Nevím teda jak v Ujezdu ale tady jo. :smich:

Celkem nic Jirko. Akorát všude ještě před chvilkou svítilo sluníčko a tady zase chcalo. Nevím teda jak v Ujezdu ale tady jo. :smich:

Jak v Ujezde nevim,ale tady ve Svajcu od rana chcalo a ted tady zase brutalne snezi :feve: .Uz me ten snih sere

Jasně ale ve SUI se to dá pochopit ale tady....... :angry: březen byl vždy pěknej měsíc. ;)

Jasně ale ve SUI se to dá pochopit ale tady....... :angry: březen byl vždy pěknej měsíc. ;)

to jo,to destivy pocasi mi vzdycky leze krkem

Mě nevadí buď zima nebo teplo ale tohle je hnussss.... :ble

je to hnus, to je pravda to počasie, .... :aggressive: zahádzali tak plochu, že ju musia znova očistiť, to sú blbci

Jakou plochu Maroš ??

Upraveno od Rosťa19

hokej, slovenská extraliga, hrajú v Blave ;)

Mě nevadí buď zima nebo teplo ale tohle je hnussss.... :ble

jojo,presne tak,bud bilo nebo slunicko.I kdyz snih se stava pro me nepritelem,bo sn Bramborou nikam nevyjedu :feve: .Na pristi zimu budu muset poresit retezy

Aha. Blava teď hraje jo ?? A s kým? :kol-69:

Blava-Skalica 1:1

jojo,presne tak,bud bilo nebo slunicko.I kdyz snih se stava pro me nepritelem,bo sn Bramborou nikam nevyjedu :feve: .Na pristi zimu budu muset poresit retezy

To jo. Já taky jezdím ke kámošovi na Šumavu ( Ranch Vogelsang ) a tam to bez řetězů nejde. Viz foto moje vlákno. Dneska je velkej výběr řetězů a docela dobrý včeně těch pláten. :palec2:

Upraveno od Rosťa19

Blava-Skalica 1:1

To je finále extraligy ???

Rosťo semifinále, ....ty to bola drzosť, nahral mu Blavák rukou, aspoň, že neuznali gol, za Skalicu hrá Pálffy :palec2: :palec2:

To jo. Já taky jezdím ke kámošovi na Šumavu ( Ranch Vogelsang ) a tam to bez řetězů nejde. Viz foto moje vlákno. Dneska je velkej výběr řetězů a docela dobrý včeně těch pláten. :palec2:

neco na pres rok vyberu.Ty plateny me lakaj kvuli montazi :palec2:

• Autor

Kuwa člověk se na chvílu ponoří do komunikace mezi navigačkou a PC a je tu večer ;)

Toto letí ten čas a stránky v hospodě jsou zase úplně někde jinde :)

Kuwa člověk se na chvílu ponoří do komunikace mezi navigačkou a PC a je tu večer ;)

Toto letí ten čas a stránky v hospodě jsou zase úplně někde jinde :)

no jo,chlasta se o stosest

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.