Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 kafe?Co to je?Kolik to ma procent? To já neměřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jo dnes to kluk musi zmaknout sam To mu zase bude takhle bez dozoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jj i sport delam tak panove za chvili mizim do toho Jablonce na horecku sobotni noci tak to vypinam... stejne mi v notasu dochazi baterie a musim to hodit vedle na nabijecku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To mu zase bude takhle bez dozoru no cece nevim co je lepsi jestli kdyz je bez nas nebo s nama :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tal se měj pěkně. Čau Ovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tak jo panove!! mejte se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tak jo panove!! mejte se! Dobrou cestu a užij si to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 hojec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahooj Dakie. Co počasí u vás ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Čao Rosťo, teď už to de, před chvíli pršelo.. kde si cestoval dneska? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosťo, karlos odkazuje karnaubsky vosk od sonaxu, ale je to slušná pálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Čao Rosťo, teď už to de, před chvíli pršelo.. kde si cestoval dneska? Nikde Dakie. Dělal jsem na autě trojúhel. okno silikonem aby to nefičelo. Takže jsem našel silikon, ten byl tuhej tak sem musel na Čerňák pro novej. Ale jinak pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosťo, karlos odkazuje karnaubsky vosk od sonaxu, ale je to slušná pálka Mrknu na to. U něj ve vlákně ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 v chate a u Michala K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Čágos hospůdko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nikde Dakie. Dělal jsem na autě trojúhel. okno silikonem aby to nefičelo. Takže jsem našel silikon, ten byl tuhej tak sem musel na Čerňák pro novej. Ale jinak pohoda. který okno? cos s ním měl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je to nesmysl dávat na nový lak tvrdý vosk. Ani na ten svůj 3 letý bych to nedal. Tvrdý vosky se musí umět rozleštit jinak efekt je v prd.... Nikdy. Radši to Nano od Vorlíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Zdravíčko vespolek pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 čao Ládíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 který okno? cos s ním měl? Dakie: Vzadu to jakoby fičelo při vyšší rychlosti. Tak jsem tam natlačil sillikon pod tu gumu zevnitř. HF: Zdar jak Brno chlapáku. -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj Peťo Tomu dneska říkám první jarní den Přes den 17-18°C a teď ještě nádherných 13°C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosťa: kde udělali soudruzi z Česany chybu? Láďo neprovokuj tady je hnus - teď zrovna prší na teplotu sem nějak nekoukal, ale myslim kolem 8stupňů (jen odhad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj Rosťo Skoro celý odpoledne si hraju s navigačkou a hledám co na ni najdu na netu. To má tolik ptákovin co se na ni dá stáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 co máš za navi? Láďo, máš icq? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Nevím jak soudruzi ale nedělalo mi to. Až teď v poslední době. Tak jsem zvědavej jestli to pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.