Březen 28, 200916 r jj i sport delam tak panove za chvili mizim do toho Jablonce na horecku sobotni noci tak to vypinam... stejne mi v notasu dochazi baterie a musim to hodit vedle na nabijecku ...
Březen 28, 200916 r To mu zase bude takhle bez dozoru no cece nevim co je lepsi jestli kdyz je bez nas nebo s nama :)
Březen 28, 200916 r Čao Rosťo, teď už to de, před chvíli pršelo.. kde si cestoval dneska? Nikde Dakie. Dělal jsem na autě trojúhel. okno silikonem aby to nefičelo. Takže jsem našel silikon, ten byl tuhej tak sem musel na Čerňák pro novej. Ale jinak pohoda.
Březen 28, 200916 r Rosťo, karlos odkazuje karnaubsky vosk od sonaxu, ale je to slušná pálka Mrknu na to. U něj ve vlákně ??
Březen 28, 200916 r Nikde Dakie. Dělal jsem na autě trojúhel. okno silikonem aby to nefičelo. Takže jsem našel silikon, ten byl tuhej tak sem musel na Čerňák pro novej. Ale jinak pohoda. který okno? cos s ním měl?
Březen 28, 200916 r Je to nesmysl dávat na nový lak tvrdý vosk. Ani na ten svůj 3 letý bych to nedal. Tvrdý vosky se musí umět rozleštit jinak efekt je v prd.... Nikdy. Radši to Nano od Vorlíka.
Březen 28, 200916 r který okno? cos s ním měl? Dakie: Vzadu to jakoby fičelo při vyšší rychlosti. Tak jsem tam natlačil sillikon pod tu gumu zevnitř. HF: Zdar jak Brno chlapáku. -_-
Březen 28, 200916 r Autor Ahoj Peťo Tomu dneska říkám první jarní den Přes den 17-18°C a teď ještě nádherných 13°C
Březen 28, 200916 r Rosťa: kde udělali soudruzi z Česany chybu? Láďo neprovokuj tady je hnus - teď zrovna prší na teplotu sem nějak nekoukal, ale myslim kolem 8stupňů (jen odhad)
Březen 28, 200916 r Autor Ahoj Rosťo Skoro celý odpoledne si hraju s navigačkou a hledám co na ni najdu na netu. To má tolik ptákovin co se na ni dá stáhnout
Březen 28, 200916 r Nevím jak soudruzi ale nedělalo mi to. Až teď v poslední době. Tak jsem zvědavej jestli to pomohlo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.