Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ... Tak to bude zítra u nás . - déšť, 8°C mě to tu píše na neděli Pondělí 9°C ale už na úterý 12°C a slunečno jenže - !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 čau všichni návštěvníci naší zapadlé hospůdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 už bych bral sluníčko, se doma nudím, takle bych jel aspoň na inlajny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Standis: zdárek chlape! tak jak se ti jezdí na Supersportu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 čau všichni návštěvníci naší zapadlé hospůdky Ahoooj krajánku.. Jak je na jihu ??? Nebo jsi v Práglu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Standis: zdravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 HF:aktualizuješ někdy ten soft v navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 už bych bral sluníčko, se doma nudím, takle bych jel aspoň na inlajny.. Doufám že po velikonocích ho bude dost a nebude péršet !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Standis: zdravím. Kde pořád flákáš čeče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Standis: zdárek chlape! tak jak se ti jezdí na Supersportu? čaues, zatím si zvykám, že jsem níž, tak si ještě dávám pozor,ale ne už tak velkej, jako když jsem s tím poprvé jel od klácy, už se začínám nebát , ale jinak celkem lahoda, sice tvrdčí, ale zas tak to nevadí. ještě dát podložky pod zadní pružiny a je to dokonalý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: nemusim tady bejt od rána do večera ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 HF:aktualizuješ někdy ten soft v navigaci? Jj. A už kolikrát . Jenom se mě nechce dávat další love na aktualizace map a hlavně bezpečnostních kamer nejenom v ČR !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Pernikář: čágo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoooj krajánku.. Jak je na jihu ??? Nebo jsi v Práglu ?? čauky krajánku jsem v Praglu, byl jsem dneksa v práci a zítra jedu pomoct švagrovi na stavbu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Doufám že po velikonocích ho bude dost a nebude péršet !!! neboj, budeš mít hezky co žes to vybral za lázně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Standis: zdravím. čus Romčo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Je fajn že tam mužeš nastavit usekovy radary-docela toho využívám! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 čauky krajánku jsem v Praglu, byl jsem dneksa v práci a zítra jedu pomoct švagrovi na stavbu A ta osoba co máš v avatvaru bude taky na tý stavbě pomáhat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 čaues, zatím si zvykám, že jsem níž, tak si ještě dávám pozor,ale ne už tak velkej, jako když jsem s tím poprvé jel od klácy, už se začínám nebát , ale jinak celkem lahoda, sice tvrdčí, ale zas tak to nevadí.ještě dát podložky pod zadní pružiny a je to dokonalý jaký podložky? to chceš zvednout vzadu nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: nemusim tady bejt od rána do večera ne? Si byl cvičit jo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A ta osoba co máš v avatvaru bude taky na tý stavbě pomáhat ??? kéž by vrchní hospodáři, to by se vůbec nic neudělalo to by byly samý prostoje vestoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Pernikář: čágo zdarec chlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jaký podložky? to chceš zvednout vzadu nebo co? musím, zadek šel malinko níž jak předek zítra zkusím udělat foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 čauky krajánku jsem v Praglu, byl jsem dneksa v práci a zítra jedu pomoct švagrovi na stavbu Takže pracovní víkend co. To naser.... Relaxace v prd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.