Březen 28, 200916 r Autor ... Tak to bude zítra u nás . - déšť, 8°C mě to tu píše na neděli Pondělí 9°C ale už na úterý 12°C a slunečno jenže - !!!
Březen 28, 200916 r čau všichni návštěvníci naší zapadlé hospůdky Ahoooj krajánku.. Jak je na jihu ??? Nebo jsi v Práglu ??
Březen 28, 200916 r Autor už bych bral sluníčko, se doma nudím, takle bych jel aspoň na inlajny.. Doufám že po velikonocích ho bude dost a nebude péršet !!!
Březen 28, 200916 r Standis: zdárek chlape! tak jak se ti jezdí na Supersportu? čaues, zatím si zvykám, že jsem níž, tak si ještě dávám pozor,ale ne už tak velkej, jako když jsem s tím poprvé jel od klácy, už se začínám nebát , ale jinak celkem lahoda, sice tvrdčí, ale zas tak to nevadí. ještě dát podložky pod zadní pružiny a je to dokonalý
Březen 28, 200916 r Autor HF:aktualizuješ někdy ten soft v navigaci? Jj. A už kolikrát . Jenom se mě nechce dávat další love na aktualizace map a hlavně bezpečnostních kamer nejenom v ČR !!!
Březen 28, 200916 r Ahoooj krajánku.. Jak je na jihu ??? Nebo jsi v Práglu ?? čauky krajánku jsem v Praglu, byl jsem dneksa v práci a zítra jedu pomoct švagrovi na stavbu
Březen 28, 200916 r Doufám že po velikonocích ho bude dost a nebude péršet !!! neboj, budeš mít hezky co žes to vybral za lázně?
Březen 28, 200916 r Autor čauky krajánku jsem v Praglu, byl jsem dneksa v práci a zítra jedu pomoct švagrovi na stavbu A ta osoba co máš v avatvaru bude taky na tý stavbě pomáhat ???
Březen 28, 200916 r čaues, zatím si zvykám, že jsem níž, tak si ještě dávám pozor,ale ne už tak velkej, jako když jsem s tím poprvé jel od klácy, už se začínám nebát , ale jinak celkem lahoda, sice tvrdčí, ale zas tak to nevadí.ještě dát podložky pod zadní pružiny a je to dokonalý jaký podložky? to chceš zvednout vzadu nebo co?
Březen 28, 200916 r A ta osoba co máš v avatvaru bude taky na tý stavbě pomáhat ??? kéž by vrchní hospodáři, to by se vůbec nic neudělalo to by byly samý prostoje vestoje
Březen 28, 200916 r jaký podložky? to chceš zvednout vzadu nebo co? musím, zadek šel malinko níž jak předek zítra zkusím udělat foto
Březen 28, 200916 r čauky krajánku jsem v Praglu, byl jsem dneksa v práci a zítra jedu pomoct švagrovi na stavbu Takže pracovní víkend co. To naser.... Relaxace v prd....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.