Březen 28, 200916 r Rosto: ano.Musel jsem se strašně nutit ale nakonec jsem byl rád.Krásně jsem se protáhnul
Březen 28, 200916 r Autor Je fajn že tam mužeš nastavit usekovy radary-docela toho využívám! Jenom to musím víc vyzkoušet po dálnicích nebo jak pojedu dál. Zatím se s ní skamaráďuju a asi ještě nějakej pátek budu
Březen 28, 200916 r musím, zadek šel malinko níž jak předekzítra zkusím udělat foto nj, to je prej u combiku normální ne
Březen 28, 200916 r Takže pracovní víkend co. To naser.... Relaxace v prd.... na relax si musím do konce května počkat, ale zase budou love, který se budou moct malinko zainvestovat
Březen 28, 200916 r Rosto: ano.Musel jsem se strašně nutit ale nakonec jsem byl rád.Krásně jsem se protáhnul Jojo. Já taky začnu od příštího týdne.
Březen 28, 200916 r Jenom to musím víc vyzkoušet po dálnicích nebo jak pojedu dál. Zatím se s ní skamaráďuju a asi ještě nějakej pátek budu Co to máš za značku navi Laďo ???
Březen 28, 200916 r Zvu Vás všechny na pravej armenskej konjak To je pro ženský ??? Takový divný výčnělky jsou tam :smich:
Březen 28, 200916 r Další Rumová víla - a od benziny !!! nj, jenže to není jen tak obyčejnej rum ale Key Rum
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.