Březen 28, 200916 r Autor To to co prodává Romča jo ??? Ta je dobrá. To je ona jenom bez map USA a Kanady a dálkáče. Což stejně nepotřebuju ale dá se to dokoupit.
Březen 28, 200916 r Autor nj, jenže to není jen tak obyčejnej rum ale Key Rum Ale ve finále je to stejně RUM
Březen 28, 200916 r Přesně tak. Na co dálku,když sedíš u toho ne. A do ameriky asi taky autem nepojedeš co ???
Březen 28, 200916 r Ale ve finále je to stejně RUM aspoň není vyrobenej z brambor jako tuzemák ale pravej třtinovej Carribean
Březen 28, 200916 r Přesně tak. Na co dálku,když sedíš u toho ne. A do ameriky asi taky autem nepojedeš co ??? nikdy nevíš, kam zabloudíš
Březen 28, 200916 r Rosto: já mám na prodej TomTom 930 což je jejich vlajková lod. Jj. Koukkal jsem na něj. A nikdo se zatím neozval :kol-26:
Březen 28, 200916 r aspoň není vyrobenej z brambor jako tuzemák ale pravej třtinovej Carribean Jj ale i bramborák s colou je dobrej ne??? :smich:
Březen 28, 200916 r Autor aspoň není vyrobenej z brambor jako tuzemák ale pravej třtinovej Carribean Tak né že tam budete za chvílu dva !!!
Březen 28, 200916 r Rosto: to je život.Já to nehrotim.Všechno má svůj čas a svého kupce...vždyt to znáš!
Březen 28, 200916 r Přesně tak. Na co dálku,když sedíš u toho ne. A do ameriky asi taky autem nepojedeš co ??? a po pár skleničkách už ani možná neucítíš chuť
Březen 28, 200916 r Jj ale i bramborák s colou je dobrej ne??? nevim, s colou sem ho nepil dávám si ho většinou jako zákusek k pivu Tak né že tam budete za chvílu dva !!! jen blbni, mohli sme bejt 3
Březen 28, 200916 r Rosto: to je život.Já to nehrotim.Všechno má svůj čas a svého kupce...vždyt to znáš! Jasně Romčo. Maroš: To by bylo drahé kamaráde. :smich:
Březen 28, 200916 r Autor nikdy nevíš, kam zabloudíš To právě nevíš. Tak aspoň abych se dostal dom když už nemáš čas se věnovat tomu kudy tudy
Březen 28, 200916 r To právě nevíš. Tak aspoň abych se dostal dom když už nemáš čas se věnovat tomu kudy tudy si mi ještě neodpověděl, kam do těch lázní woe
Březen 28, 200916 r Autor Jo. To už byste měli oba dvě chalupy co ??? Tak na stavění tohoto už by potom ale nebyl čas
Březen 28, 200916 r Tak na stavění tohoto už by potom ale nebyl čas na co taky, na to nepotřebuješ chalupu horší je to v zimě noo
Březen 28, 200916 r Autor si mi ještě neodpověděl, kam do těch lázní woe To sem se asi nevrátil až tak daleko Teplice nad Bečvou. Jenom něco málo přes 100 Km
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.