Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To to co prodává Romča jo ??? Ta je dobrá. To je ona jenom bez map USA a Kanady a dálkáče. Což stejně nepotřebuju ale dá se to dokoupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: já mám na prodej TomTom 930 což je jejich vlajková lod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 nj, jenže to není jen tak obyčejnej rum ale Key Rum Ale ve finále je to stejně RUM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Přesně tak. Na co dálku,když sedíš u toho ne. A do ameriky asi taky autem nepojedeš co ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ale ve finále je to stejně RUM aspoň není vyrobenej z brambor jako tuzemák ale pravej třtinovej Carribean Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Přesně tak. Na co dálku,když sedíš u toho ne. A do ameriky asi taky autem nepojedeš co ??? nikdy nevíš, kam zabloudíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: já mám na prodej TomTom 930 což je jejich vlajková lod. Jj. Koukkal jsem na něj. A nikdo se zatím neozval :kol-26: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to by se stavělo,co??? Ty woe, a jááák !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 aspoň není vyrobenej z brambor jako tuzemák ale pravej třtinovej Carribean Jj ale i bramborák s colou je dobrej ne??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ty woe, a jááák !!! to by šlo úplně samo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 aspoň není vyrobenej z brambor jako tuzemák ale pravej třtinovej Carribean Tak né že tam budete za chvílu dva !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Roman, jeden koňak na dobierku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: to je život.Já to nehrotim.Všechno má svůj čas a svého kupce...vždyt to znáš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ty woe, a jááák !!! Jo. To už byste měli oba dvě chalupy co ??? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Přesně tak. Na co dálku,když sedíš u toho ne. A do ameriky asi taky autem nepojedeš co ??? a po pár skleničkách už ani možná neucítíš chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jj ale i bramborák s colou je dobrej ne??? nevim, s colou sem ho nepil dávám si ho většinou jako zákusek k pivu Tak né že tam budete za chvílu dva !!! jen blbni, mohli sme bejt 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: to je život.Já to nehrotim.Všechno má svůj čas a svého kupce...vždyt to znáš! Jasně Romčo. Maroš: To by bylo drahé kamaráde. :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 nikdy nevíš, kam zabloudíš To právě nevíš. Tak aspoň abych se dostal dom když už nemáš čas se věnovat tomu kudy tudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To právě nevíš. Tak aspoň abych se dostal dom když už nemáš čas se věnovat tomu kudy tudy si mi ještě neodpověděl, kam do těch lázní woe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jo. To už byste měli oba dvě chalupy co ??? Tak na stavění tohoto už by potom ale nebyl čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak na stavění tohoto už by potom ale nebyl čas na co taky, na to nepotřebuješ chalupu horší je to v zimě noo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Maroš: jak píše Rosta.To je drahá prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jo. To už byste měli oba dvě chalupy co ??? :smich: bohatě stačí magingotka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 si mi ještě neodpověděl, kam do těch lázní woe To sem se asi nevrátil až tak daleko Teplice nad Bečvou. Jenom něco málo přes 100 Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Standis ,, :smich: :smich: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.