Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 jen blbni, mohli sme bejt 3 To už zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 To sem se asi nevrátil až tak daleko Teplice nad Bečvou. Jenom něco málo přes 100 Km to máš kousek ! taky si mohl jet někam do Čech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A nebo někam na Slovensko čeče. :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to máš kousek ! taky si mohl jet někam do Čech Pokud to pude tak tři týdny ve Varech si nechám na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A nebo někam na Slovensko čeče. Tam posílal podnik lidi ještě loni ale € je odradilo a zrušili to tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak se pak zastav na kafe Laďo až pojedeš z Varů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Chlapi jedna otázka. Čím mejete motor. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak se pak zastav na kafe Laďo až pojedeš z Varů a může se udělat mini srazík na benzíně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Chlapi jedna otázka. Čím mejete motor. ??? 120 jsem myl Arvou a Fábii zatím ničím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Tak se pak zastav na kafe Laďo až pojedeš z Varů To je ještě daleko a hlavně záleží co na to doktorka ve špitále a VZP !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: motor se nemeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Pokud to pude tak tři týdny ve Varech si nechám na podzim hmmm, tam si aspoň osvěžíš ruštinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 a může se udělat mini srazík na benzíně To je nápad Stando. Třeba na Chodově ne ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: motor se nemeje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 a může se udělat mini srazík na benzíně To můžeme i jindy a jinde, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Rosto: motor se nemeje Jak to že ne?? Meje se ne ?? Dyť to jr špinavý jak prase??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Maroš: jak píše Rosta.To je drahá prdel tak jedine osobne Chlapi jedna otázka. Čím mejete motor. ??? Rosťo, ja dám do vedra s vodou jar a hubičkou to umyjem a je to ako nové, ale zas ako Marios to nemám ako z výroby :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Dakie: copak??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já jsem ho snad ani jednou ještě nemyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 hmmm, tam si aspoň osvěžíš ruštinu Taky není na škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 theFrigo: ahoj chlape! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já jsem ho snad ani jednou ještě nemyl to akože fakt? to musí byť ako prasa vedro s jarou a pekne hubičkou tie plasty a hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Já jsem ho snad ani jednou ještě nemyl a to je chyba! ten musí chudák vypadat Taky není na škodu v dnešní době určo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Ahoj Rosťo jak se daří? vše při starém a tudíž v nejlepším pořádku? Romariooo promiň za to že už sem se odpoledne neozval, odešel jsem k sousedům na návštěvu a to tak že dost narychlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 (editace) Maroš a vapkou do toho nejdeš jo ??? Jen ošuchať ??? Editováno: 28. Březen 2009, autor: Rosťa19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.