Březen 28, 200916 r wapku nemám a s wapkou by som to neskúšal, náhodou zatečie voda do elektriky a je to v ....
Březen 28, 200916 r wapku nemám a s wapkou by som to neskúšal, náhodou zatečie voda do elektriky a je to v .... Jasně Díky. Si jediný kdo to tady ví asi....
Březen 28, 200916 r Ani ne.Vypadá dobře.Voda na dálnici ho zespoda umeje ne? ty tam ani nemáš kryt pod motorem?
Březen 28, 200916 r já meju normálně wapem, nesmíš se toho bát Fakt Dakie Vapkou ??? A co elektrika. Obalíš to něčím nebo natvrdo.?
Březen 28, 200916 r Fakt Dakie Vapkou ??? A co elektrika. Obalíš to něčím nebo natvrdo.? čim bys to chtěl balit? chlapi neblbněte, když to dáte do servisu, tak vám to taky umejou wapem.. prostě si dáš pozor, abys to nenastříkal přímo na altík, jinak můžeš všude nikdy sem neměl problém
Březen 28, 200916 r ty tam ani nemáš kryt pod motorem? nenenene ani tapec na haupně. :smich: :smich: :smich:
Březen 28, 200916 r Zas motor nie je špinavý, ale tie plasty okolo a baterka a vodou s jarom sa to pekne očistí, len pozeral som, že na kryte motor ten látkový je na ňom dosť prachu
Březen 28, 200916 r Kluci: já mám všude švihadla a navic nemám posilovač řízení a jen čtyři rychlosti...no a? Hlavně že mám vzádu čtyři trubky ne?
Březen 28, 200916 r To můžeme i jindy a jinde, né !!! to by šlo, jen to máme z Práglu do Brna malinko z ruky
Březen 28, 200916 r Kluci: já mám všude švihadla a navic nemám posilovač řízení a jen čtyři rychlosti...no a? Hlavně že mám vzádu čtyři trubky ne? to je vůůl
Březen 28, 200916 r Autor to by šlo, jen to máme z Práglu do Brna malinko z ruky Tak když pojedeme na nějakou akci - SkodaHome, Turnov, Doksy, ....
Březen 28, 200916 r Tak když pojedeme na nějakou akci - SkodaHome, Turnov, Doksy, .... jj, už se nám to pomalu blíží
Březen 28, 200916 r Jo a místo blinkrů vytahuje ruku ne ??? to ne, vozí sebou závozníka a ten před křižovatkou vystupuje a ukazuje směr
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.