Březen 28, 200916 r Dakie: ne! Já jsem pohodovej člověk a to bych musel být blázen a nebo vadnej abych se urazil.V pohodě.Motor čistím...občas ale rozhodně tam nikdy nelezu wapkou.
Březen 28, 200916 r kluci jakovej blbej dotaz, kolik je Vám??? já že tady všem tykám, tak abych pak nebyl překvpenej, že Vám pak třeba bude jako mýmu tátovi
Březen 28, 200916 r Dakie: ne! Já jsem pohodovej člověk a to bych musel být blázen a nebo vadnej abych se urazil.V pohodě.Motor čistím...občas ale rozhodně tam nikdy nelezu wapkou. to sem rád já jedině wapem je to nejrychlejší kluci jakovej blbej dotaz, kolik je Vám??? já že tady všem tykám, tak abych pak nebyl překvpenej, že Vám pak třeba bude jako mýmu tátovi mě je 23 a 3 měsíce
Březen 28, 200916 r Autor Dakie: ne! Já jsem pohodovej člověk a to bych musel být blázen a nebo vadnej abych se urazil.V pohodě.Motor čistím...občas ale rozhodně tam nikdy nelezu wapkou. To já asi budu muset po letošní zimě a hlavně po těch 6.letech už by to bylo zapotřebí !!!
Březen 28, 200916 r To já asi budu muset po letošní zimě a hlavně po těch 6.letech už by to bylo zapotřebí !!! ale Láďo, to mi ani neříkej
Březen 28, 200916 r kluci jakovej blbej dotaz, kolik je Vám??? já že tady všem tykám, tak abych pak nebyl překvpenej, že Vám pak třeba bude jako mýmu tátovi 19.10.66 váhy
Březen 28, 200916 r Stando: bingoooo!!!! Bliženec je strašně rozpolčená osobnost.Měl jsem tu čest mit vztah se ženou v Bliženci a už nikdy vice...
Březen 28, 200916 r Stando: bingoooo!!!! Bliženec je strašně rozpolčená osobnost.Měl jsem tu čest mit vztah se ženou v Bliženci a už nikdy vice... zajímavý, já mám tuhle zkušenost s vodnářkou a štír kolem sebe jen kope, nesnese kritiku a neodkáže myslet racionálně..
Březen 28, 200916 r Já vím že to nejde brát paušálně...to vím.Ale je fakt že toto mi potvrdilo několik lidi po sobě. Zkušenosti je samo sebou vic: moje mamka je Blíženec...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.