Březen 28, 200916 r Stando: bingoooo!!!! Bliženec je strašně rozpolčená osobnost.Měl jsem tu čest mit vztah se ženou v Bliženci a už nikdy vice... a to si vem, že já jsem z dvojčat a ještě z blíženců a chodím s holkou, která je blíženec 3.6. a segra si vzala taky blížence
Březen 28, 200916 r he, tak to sem tady nejmladší tak o tobě jsem tušil, že budeš mladší jak já Stando: Ty woe...ty jseš taky bliženec jo? jo, jak poleno, malinko rozpolcen
Březen 28, 200916 r tak o tobě jsem tušil, že budeš mladší jak já jo, jak poleno, malinko rozpolcen a proč sis to myslel sou to jen 4 roky
Březen 28, 200916 r Seš rychlej - uber hoďku a už sem to čet nj, sorry nevím proč mi fórum ukazuje blbej čas mimochodem dneska v noci se mění čas ze 2:00 na 3:00 že
Březen 28, 200916 r a proč sis to myslel sou to jen 4 roky protože jsem tě kdysi viděl na srazu na Čerňáku a byl jsi v obličeji ( neber to osobně) mlaďounkej
Březen 28, 200916 r protože jsem tě kdysi viděl na srazu na Čerňáku a byl jsi v obličeji ( neber to osobně) mlaďounkej týjo, vůbec nevím žes tam byl taky a teď sem uraženej Taky to mám puštěný no dobrá
Březen 28, 200916 r týjo, vůbec nevím žes tam byl taky a teď sem uraženej to bylo, když tam byl i Olin a přivezl kartičky a t yjsi tam byl s Fejby a károu na skok
Březen 28, 200916 r to bylo, když tam byl i Olin a přivezl kartičky a t yjsi tam byl s Fejby a károu na skok joo, tak to je možný, to sem jel z toho stěhování a přijel sem tam s krtkem ne
Březen 28, 200916 r Autor No nic jdu koukat na Udolí stínů. Mějte a čau zejtra. Pěkný pokoukáníčko a zítra se tu snad taky zastavím
Březen 28, 200916 r joo, tak to je možný, to sem jel z toho stěhování a přijel sem tam s krtkem ne jj, to je ono
Březen 28, 200916 r Jdu na kávu chlapi...dá si někdo? sice jsem jí měl dneska už litr, ale dal bych si rád
Březen 28, 200916 r na Údolí stínů budu taky koukat, výhoda notebooku ahoj Rosťo! Romariooo: mě stačí ta Verva
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.