Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Stando: bingoooo!!!! Bliženec je strašně rozpolčená osobnost.Měl jsem tu čest mit vztah se ženou v Bliženci a už nikdy vice... a to si vem, že já jsem z dvojčat a ještě z blíženců a chodím s holkou, která je blíženec 3.6. a segra si vzala taky blížence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 4.6.1981 he, tak to sem tady nejmladší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Stando: Ty woe...ty jseš taky bliženec jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 ... váhy A máme tu vítěze !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 he, tak to sem tady nejmladší tak o tobě jsem tušil, že budeš mladší jak já Stando: Ty woe...ty jseš taky bliženec jo? jo, jak poleno, malinko rozpolcen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 viz můj příspěvek 10:44 Seš rychlej - uber hoďku a už sem to čet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 tak o tobě jsem tušil, že budeš mladší jak já jo, jak poleno, malinko rozpolcen a proč sis to myslel sou to jen 4 roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Seš rychlej - uber hoďku a už sem to čet nj, sorry nevím proč mi fórum ukazuje blbej čas mimochodem dneska v noci se mění čas ze 2:00 na 3:00 že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 skvělej citát: nejlepší žena, je položená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 a proč sis to myslel sou to jen 4 roky protože jsem tě kdysi viděl na srazu na Čerňáku a byl jsi v obličeji ( neber to osobně) mlaďounkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 skvělej citát: nejlepší žena, je položená Taky to mám puštěný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 A máme tu vítěze !!! Jak si to myslel Laďo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 protože jsem tě kdysi viděl na srazu na Čerňáku a byl jsi v obličeji ( neber to osobně) mlaďounkej týjo, vůbec nevím žes tam byl taky a teď sem uraženej Taky to mám puštěný no dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 týjo, vůbec nevím žes tam byl taky a teď sem uraženej to bylo, když tam byl i Olin a přivezl kartičky a t yjsi tam byl s Fejby a károu na skok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jak si to myslel Laďo ??? Jistě že jenom v dobrým . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 to bylo, když tam byl i Olin a přivezl kartičky a t yjsi tam byl s Fejby a károu na skok joo, tak to je možný, to sem jel z toho stěhování a přijel sem tam s krtkem ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 No nic jdu koukat na Udolí stínů. Mějte a čau zejtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jdu na kávu chlapi...dá si někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 No nic jdu koukat na Udolí stínů. Mějte a čau zejtra. Pěkný pokoukáníčko a zítra se tu snad taky zastavím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 joo, tak to je možný, to sem jel z toho stěhování a přijel sem tam s krtkem ne jj, to je ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jdu na kávu chlapi...dá si někdo? Teď jsem dopil ale kafe není nikdy dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Jdu na kávu chlapi...dá si někdo? sice jsem jí měl dneska už litr, ale dal bych si rád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 na Údolí stínů budu taky koukat, výhoda notebooku ahoj Rosťo! Romariooo: mě stačí ta Verva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 Verva je snad palivo od Benziny ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 28. Březen 2009 Sdílet Vloženo 28. Březen 2009 už sem ti psal, že to je energy drink od Benziny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.