Březen 28, 200916 r Autor Někteří chlemtají všechno co teče jenom kromě asfaltu páč ten teče moc pomale
Březen 28, 200916 r Hrábě:no tak to je můj případ Standis: do 10 dnů jde pryč Fejby, pak se uvidí co dál Romariooo: zelenou já rád, ňamky!
Březen 28, 200916 r Já třeba nikdy nepochopim jak někdo muže chlastat zelenou??? já taky ne, mám z ní husinu, ale mladá mi říkala, že v létě na praseti, prej asi po 10 dvanáctek kozla, jsem si sní s jednou holkou připíjel a pprej mi jí museli vzít z ruky, že jsem byl schopnej jí vypít sám. takový jsem byl prasátko
Březen 28, 200916 r Zelenou: ani zadarmo! měl si ji někdy? Dakie a už máš nějakou představu co přijde??? nech se překvapit, uvidíme co klapne sám to nechci zakřikonout
Březen 28, 200916 r Já mužu bublinky a vínečko! to já raději pivíčko a sem tam vodečku víno jen s přítelkyní, když jdeme na večeři
Březen 28, 200916 r Rome, ty seš nějakej zvědavej se mi pořád na mobilu objevuje Zelená energie, co to je za propagaci?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.